Следва

Facebook моменти: Ованес Торосян показа дъщеря си

Джанет Джексън се омъжила тайно миналата година

По-малката сестра на покойния Майкъл Джексън и катарският милиардер обявиха, че са се бракосъчетали на "тиха, частна и много красива церемония"...

People of art преди 11 години

46-годишната певица и актриса Джанет Джексън разкри, че тайно се е омъжила за годеника си Уисам ал Мана още миналата година.

По-малката сестра на покойния Майкъл Джексън и катарският милиардер обявиха, че са се бракосъчетали на "тиха, частна и много красива церемония", като не дадоха повече подробности за това къде и кога точно се е състояла сватбата.

"Нашите сватбени подаръци един на друг са вноски за благотворителни цели на нашите любими детски организации".

Това е третият брак на 46-годишната поп дива. Първият е през 1984 г., когато е само на 18 години. Тя се омъжва за соул певеца Джеймс ДеБарж, но бракът им продължава само три месеца. За втори път Джанет надява брачния хомот през 1991 г., когато сключва брак с режисьора на телевизионни музикални клипове Рене Елизондо. Двамата се разведоха през 1999 г.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра