Следва

Оскари 2013 - Кой всъщност стилизира звездите?

Отново български модел на Седмицата на модата в Милано

След абсолютния властелин на дефилетата pret-a-porter и висша мода, моделът Креми Оташллийска, още една...

All fashion преди 11 години

След абсолютния властелин на дефилетата pret-a-porter и висша мода, моделът Креми Оташллийска, още една българка участва в завиден брой ревютата по време на изминалата седмица на модата в Милано.

Топ моделът на Ивет Фешън Евелина Тотева дефилира за седем от най-добрите милански творци. Красивата моделка помним от прочутия секси календар на модната агенция и видяхме на шоутата на ANTONIO MARRAS, SIMONETTA RAVIZZA, ANDREA INCONTRI, LAURA BIAGIOTTI, MAURIZIO PECORARO, MASSIMO REBECCHI и WANG PEIYI.

Евелина е един от най- успешните бг модели в света, който често пътува между Париж, Лондон и Ню Йорк, освен за да дефилира, и да снима рекламни кампании за брандове като „Вера Уонг“ „Криция“, „Филип Плейн“.

Родната гордост e снимана и в сесия за италианския Vogue, с което се записва като една от малкото българки, появили се на страниците на могъщото модно издание.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.