Следва

Черно-бяла Снежанка и джуджета-матадори, под звуците на фламенко

Editors' choice: Мечтаният мъж за 8-ми Март

С него си говорим по цели нощи, той не ме опитомява, а просто ме оставя да тичам...

People of art преди 11 години

Все пак няма кога, ако не днес, да помечтаем за него - перфектният той, който пише стихове, бие се в двубои за нас, изнася ни серенади в полунощ и умира с нашето име на уста...

Е, разбира се, в съвременен прочит, без необходимост от всички тези подробности, но пък носещ любов, достойна за книга.

И затваряме очите си, за да си го представим... Умен, чувствителен и много чаровен... мъжът, който всяка от нас иска е много различен, по различен начин красив, по различен начин обичащ и със сигурност този, който едва ли ще искаме да оставим, за да сме с някой друг,  дори и на 8-ми Март. Звучи толкова хубаво...

Затова решихме да продължим да мечтаем...





Антония



Противно на очакванията и цялата женска гилдия, която планира така наречените „женски партита” за днешния празник, определено бих заложила на семпло мъжко присъствие. Семпло в смисъла не на „който и да е”, а на именно един. Това би бил най-добрият приятел или човекът, който ще направи празника ти празник. Ако трябваше да си пожелая, вероятно щях да избера Пол Нюман или Мик Джагър на младини, или Джейк Джилленхол, но предвид географските ширини, ще ги оставя за следващия Осми март.

Пламена



Този, заради когото ще зарежа всичко не е красив, но е адски чаровен, с бърз ум е и е мнооого интелигентен. Носи загадка в очите, която чопли душата, има неизчерпаемо чувство за хумор и в най-добрия случай е със сини очи... Той е този, който не ме опитомява, а ме оставя да тичам... или пък просто тича до мен!

Елена



Този, за когото мечтая е сдържан, контролиращ и контролиран, взискателен, обсебващ, загадъчен, меланхоличен, безмилостен и арогантен, но преди всичко, студен. Празнуваме тихо и правим шумна любов след това. Ако трябва да съм честа, така си го представям Осми Март!




От 1-ви до 8-ми март включително, всеки ден ние ще ти представяме по един от прекрасните продукти на Bioderma, които са еталон за качествена козметика и определено са се доказали през годините. Ти трябва да избереш най-подходящия за себе си... (Виж условията тук)

Продуктът, който представяме днес е Sébium Pore Refiner на BIODERMA - първият коригиращ флуид от дерматологичен клас, който видимо стеснява порите и има незабавен и дълготраен матиращ ефект.
Благодарение на патента Fluidactiv®, който се съдържа в цялата серия Sébium, продуктът регулира качеството на себума в кожата, главен виновник за образуването на несъвършенства.
Sébium Pore Refiner е с приятна текстура, която придава усещане за мекота и е отлична основа за грим.
Още една причина, за да се влюбим в продукта е фактът, че изглажда кожната структура, спасява ни от неприятното лъщене и допринася за ограничаване стареенето на кожата.


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра