Следва

LFW: Най-доброто от подиума на Седмицата на модата в Лондон есен-зима 2013/14

Любовна разходка в Париж - Джесика Частейн и италианското й гадже

Седмицата на модата в Париж е чудесен повод за малко свободно време за любовни разходки, от които се...

All fashion преди 11 години

Седмицата на модата в Париж е чудесен повод за малко свободно време за любовни разходки, от които се възползват новите влюбени Джесика Частейн и италианското й гадже Жанлука Паси де Пропосуло.

Номинираната за Оскар актриса бе звездата на най-важните първи редове, а красивият къдрокос италианец, в качеството си на изпълнителен директор на марката Moncler, задължително присъстваше в Париж за шоуто на канадците.

Прекрасната млада двойка живее на хиляди километри разстояние, но пък това не им пречи да се виждат често. Жанлука няколко пъти гостува на Джесика в Ню Йорк, а с ангажиментите си в Париж, холивудската звезда прекрара цяла седмица до любимия си мъж.

За Париж и следващите важни точки от маршрута на Джесика, разбираме от страницата й във Facebook, където тя пише: “Много е трудно да си веган момиче, което трябва се храни в Париж, но ресторантите му ме спечелиха с вкусните си спагети. Това беше една страхотна ваканция за мен - от Париж, отивам в Милано, после в Северна Иралндия, за снимките на Miss Julie. И съм много развълнувана, че ще работя с Лив Улман.” (Става дума за новия филм с участието на Джесика „Госпожица Джулия”, режисиран от Улман, в който червенокосата звезда ще си партнира с Колин Фаръл и Сиена Милър.)











 
 

More All fashion