Следва

Лейди Гага прикована на инвалидна количка! Да, но каква?

Snoop Dogg идва отново в България

 Калвин Колдозар Брадус младши идва на 8 юли...

Music преди 11 години

Eдна от най-големите рап звезди на световната сцена ще зарадва всички свои привърженици в България със самостоятелен концерт. Събитието ще се състои на 8 юли 2013 година в зала “Арена Армеец София”.

Рапърът започва музикалната си кариера през 1992 година, като талантът му е открит от Dr.Dre, с който и до ден днешен работят заедно. До момента има продадени над 30 милиона копия по света от всичките си издадени албуми. Истинското му име е Калвин Колдозар Брадус младши, но е по-известен като Snoop Dogg. За новия си псевдоним Snoop Lion, казва, че е от “по-висок ранг” и същевременно навлиза в нов стил от музикалната си кариера – реге музиката. Една от новите цели, към която се стреми е да стане по-известен дори от "бащата на Регето" – Боб Марли.

Съвсем скоро излиза и документалният филм с негово участие – “Reincarnated”. Най-новият музикален албум на звездата ще бъде достъпен за всички официално на 23 април тази година, озоглавен под същото име или в превод на български “Прероден”. 

Феновете от не едно поколение израснали с черната музика ще бъдат едни от първите, които ще могат да чуят новите парчета на Snoop Lion: “La La La”, “Lighters Up” и “Here Comes the King”. Разбира се, всички ще можем да се насладим и на микса от класики като: “What’s My Name”, “Sensual Seduction”, също и дуетите му с Dr.Dre - “The Next Episode” и “Still D.R.E.”, както и проектите му с Pharrell – “Drop It Like It's Hot” и “Beautiful”, и още много хитови песни.

За да бъде още по-запомнящо се изживяване, подгравящ изпълнител на лошото момче на хип-хоп музиката ще бъде носителят на наградата за най-добър БГ рапър за 2012 г., а именно 100 Кила. Организаторите обещават и още изненади, какви са те ще научите допълнително съвсем скоро.

Билети търсете в мрежата на Ticket Pro – Internity, Office 1 Superstore, Супермаркети Пикадили, Orange Center, Usit Colours, на място в зала “Арена Армеец”, както и online на www.ticketpro.bg. Ценовите категории са от 60 до 120 лева в зависимост от разположението на местата в залата.

More from View Sofia

More Music