Следва

Единствена фестивална прожекция на "ОТЧУЖДЕНИЕ" на София Филм Фест

Лейди Гага прикована на инвалидна количка! Да, но каква?

Най-висок клас, луксозен модел, пълна със златни орнаменти и покрита със специално обработена телешка кожа с пискюли, която се вписваше перфектно със скандалния й имидж...

People of art преди 11 години

Точно преди месец стана ясно, че Лейди Гага отменя останалата част от световното си турне "Born This Way Ball" заради  възпаление на ставите и травма на бедрото, която налага операция. Разбира се, настана истински смут сред милионите й фенове, които сериoзно се притесниха за здравословното й състояние, но след вчерашната новина, която оповести предстоящата й сватба вече всички са малко по-спокойни.

Източници разкриха, че Гага вече била готова да премине на друг етап в отношенията с гаджето си Тейлър Кини от сериала "Дневниците на вампира", с който са заедно от 2011 година. Певицата само изчаквала да стане ясен графикът на актьора за лятото, както и нейните концертни и студийните ангажименти през този период, за да може да определи датата за сватбата и да я обяви официално.



Въпреки тази новина, истинското облекчение за почитателите й дойде, когато най-накрая я видяха след операцията. Гага беше снимана в Ню Йорк от своя близък приятел Тери Ричардсън изглеждайки себе си или с други думи обичайно екстравахантно и бляскаво.

Е, тя със сигурност не е много развълнувана да бъде прикована за инвалидна количка, но пък каква количка си има само... Най-висок клас, луксозен модел, пълна със 24 каратови златни орнаменти и покрита със специално обработена телешка кожа с пискюли, която се вписва повече от перфектно в цялостния й скандален имидж.

Това със сигурност е най-луксозната инвалидна количка, която някога сме виждали, а нейният автор веднага предизвика интерес сред нас. Дизайнерът получил тази нестандартна поръчка се казва Ken Borochov, творческата сила в MORDEKAI. Той изготвил количката по молба на Гага и въпреки, че е изпълнявал и преди нестандартните й прищявки, признава че този път е бил наистина изненадан.

Екстравагантният аксесоар е трябвало да бъде готов в рамките на една седмица, но според нас Кен се е справил перфектно за времето, което е имал и заслужава похвала за труда си! Сега само остава Лейди Гага да се оправи и да стане от царствения си стол, който с гордост да добави при останалите си идейни модни аксесоари, които има.  

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра