Следва

Срещу новините

Благотворителна разпродажба на гардероба на Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу, чиито стил и изисканост отдавна...

People of art преди 11 години

Интересна инициатива на интересна жена. Гуинет Полтроу, чиито стил и изисканост отдавна ценим, реши да отвори широко дверите на кралския си гардероб и да продаде избрани вещи от него с благотворителна цел.

Инициативата е организирана от американски интернет-портал, а средствата ще бъдат предоставени за проект с гръмък замисъл - подобряване на храненето в училище. Организацията, ангажирана с това, се казва Pencils of Promise, намесена е и Фондация Дейвид Линч.

Все едно кой и с каква цел се е заел да разпродава съкровищата от гардеробната на Полтроу, истината е, че костюмите, аксесоарите, полите, роклите за продажба са атрактивни именно с факта, че са били нейно притежание.

Актрисата напоследък позагърбва свръхинтензивното участие в продукции, свеждайки проектите, които приема до един - два на година. Известна е и със спартанския си режим, все по-строг с времето, на който по сведения на очевидци е подложено и цялото й домочадие, но благодарение на който 40-годишната Полтроу изглежда поне с 10 години по-млада.

Сред нещата, представени на "витрината" на този импровизиран магазин, виждаме джинсова пола на Stella McCartney за 250 долара, рокля Proenza Schouler за 450 долара, сако The Row за 800, костюм с пола на Givenchy за 1900, боти Camilla Skovgaard за 320 долара, чанта Gucci за 900, клъч Lara Bohinc и чанта Roger Vivier за 525 и две хиляди долара съотвеетно, както и обемна кожена чанта за 960 долара.

Желаем успех на разпродажбата, но си признаваме, че и по-магнитно привличащи разпродажби на дрехи на звезди помним. 





























 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра