Следва

CITY Radio&TV представя: BEYONCE на живо!

Мира Бояджиева скъса с бонбонения имидж

Сексапилната звезда от "Стъклен дом", "Забранена любов" и "Още една мечта" краси корицата на априлския брой на Mаxim...

People of art преди 11 години

Сексапилната звезда от "Стъклен дом", "Забранена любов" и "Още една мечта" Мира Бояджиева краси корицата на априлския брой на Mаxim.

Пред мъжкото списание талантливата актриса позира в най-горещата си сесия засега. На въпроса какво я мотивира да се щракне в особено предизвикателни пози, Мира споделя, че вече леко й е поомръзнал сладурския имидж.

"Навсякъде ме показват сладка и бонбонена, вече ми доскучава. В крайна сметка съм актриса и ми е интересно да пробвам различни превъплъщения", откровена е Мира.

Освен очарованието, което пръска от корицата и осемте парещи страници на списанието, тя говори открито и за досегашните си и бъдещите проекти. За нея "истината е в театъра – там за час и половина ти се случват невероятни неща и наистина забравяш кой си", споделя актрисата и допълва: "Едва ли всички ще си го признаят, но е много готино да се снимаш в сериали – така трупаш популярност, пък актьорите до голяма степен сме егоцентрици".





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра