Следва

Златка и Патрашкова с общ телевизионен проект

Facebook моменти: Александър Сано и Маги Алексиева "опасно близки"

И двамата млади, чаровни, много харесвани и адски амбициозни в проектите си, опасно близки на тези кадри...

People of art преди 11 години

Тези дни буквално се спряхме замечтано за секунди пред този кадър във фейсбук, защото рядко се случва да видим двама от любимците си на едно място и то тооолкова близко разположени един до друг.

С Маги Алексиева сме те срещали и преди, а Александър Сано едва ли има нужда от представяне, особено след ролята му на Косъма в хитовата поредица "Под прикритие". И двамата млади, чаровни, много харесвани и адски амбициозни в проектите си, опасно близки на тези кадри тук, за които бихме се радвали да казват нещо друго освен това е "просто работа", но за съжаление не.

И въпреки че все още се пази в тайна какво са сътворили, ние сме сигурни, че става съпрос за прекрасна колаборация между тях, която нямаме търпение да видим. Явно и феновете, защото повечето от тях не спират да пишат под снимките положителните си коментари и, разбира се, без да пропуснат да кажат и това, че двамата адски много си отиват като двойка. Хареса ни един от коментарите, който гласи: "Не си отивате - просто се събрали две планети и си паснали!", който казва напълно достатъчно в случая, така че смятаме от тук нататък да си замълчим.





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра