Следва

Даутцен Крус във форма достойна за горещо лято

Райън Гослинг си взима почивка от киното

32-годишният актьор е решил да излезе от светлините на прожекторите и да се занимава с нещо друго...

People of art преди 11 години

Симпатичният Райън Гослинг си взима почивка от киното, за да не бъде преекспониран.

32-годишният актьор, който започва кариерата си още на 8-годишна възраст, участва в редица блокбастъри като "Оглупели от любов" и "Маската на властта", но сега е решил да излезе от светлините на прожекторите и да се занимава с нещо друго, пише БГНЕС.

"Заминавам се с актьорство от много дълго време. Загубих представа какво правя. Мисля, че е добре да си взема почивка и да преосмисля защо правя това и как го правя. И ми се струва, че това е добър начин да разбера тези неща. Нуждая се от почивка от самия себе си точно толкова, колкото предполагам и зрителите се нуждаят", сподели Райън пред Асошиейтед прес.

Той е убеден, че почивката ще предотврати грешки в кариерата му или усещането за самодоволство.

"Колкото повече възможности получавам, толкова повече научавам колко е лесно да ги пропилееш. Бориш се за свобода и след това я получаваш, а после имаш достатъчно въже, за да се обесиш. Това е като да си налагаш някакво ограничение, защото имаш голяма свобода", допълва актьорът.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра