Следва

Vidal Sassoon the movie или мъжът, който промени света с ножица в ръка

Даутцен Крус във форма достойна за горещо лято

Ангелът на Victoria's Secret беше заложила само на чифт много къси гащи от деним и скъсен бял топ за разходката си, които разкриваха перфектния й и стегнат корем и тънките й и естествено дълги крака...

People of art преди 11 години

Даутцен Крус е един от най-успешните модели в света, с перфектно тяло, за което мнозина мечтаят и напълно наясно с това, което има. Затова и не беше изненада, когато вчера тя се възползва от възможността да покаже какво точно притежава, разхождайки се по плажната ивица на Маями с близък неин приятел.

Ангелът на Victoria's Secret беше заложила само на чифт много къси гащи от деним и скъсен бял топ за обиколката си, които разкриваха перфектния й и стегнат корем и тънките й и естествено дълги крака. Достойният за много горещо лято външен вид, който имаше холандката бе допълнен само от бански, който се подаваше изпод дрехите, черни слънчеви очила и класически джапанки. 

Преди време Даутцен издаде че за да е във форма спазва диета без въглехидрати и захар, но дължи добрия си тонус най-вече на тичането след малкия си син. "Правя много неща - бокс, скачане на въже, упражнения за краката, за да поддържам дупето си във форма. За мое щастие имам много добър треньор. Но на мен това ми е работата. Не може животът ми да се сравнява с живота на човек, който ходи на работа от 9 до 5. Аз просто трябва да изглеждам така.”

Виж как...









 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра