Следва

И Джесика Алба се отдаде на плажни страсти

Обичта на известните - Бионсе и Джей Зи отпразнуваха петата годишнина от сватбата си

Двойката избра да празнува в Куба...

People of art преди 11 години

Поп дивата Бионсе и съпругът и рапърът Джей Зи предизвикаха огромен фурор в столицата на Куба, където отидоха, за да отпразнуват петата годишнина от сватбата си.

Звездната американска двойка посети Старата Хавана, която е обявена за част от световното културно наследство от ЮНЕСКО, като навсякъде по улиците двамата бяха следвани от тълпи кубинци, стремящи се да се докоснат до идолите си.

Феновете, които бяха видяли поп-дивата отблизо, след това дълго коментираха колко е красива тя. Сервитьорката от "Ла Гуардиа", един от най-скъпите и престижни ресторанти в Хавана, където американските звезди се отдадоха на кулинарни удоволствия разказа, че е възхитена от натуралния и естествен вид на звездите.

И наистина забележително изглеждаше 31-годишната поп кралица, сложила своята корона от плитки, облечена в прекрасен жълт ансамбъл, разкриващ краката й и допълнен перфектно със златни бижута по нея до своя съпруг, рапърът Jay-Z, 43, който въпреки, че изглеждаше като типичния турист в шорти, синя T-шъртка и шапка, бе в пъти по-влюбен в жена си, отклкото всеки друг в този момент. 













 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра