Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Пролет в Max Mara - Истински жени показаха колекцията на марката

Не модели, а истински дами, жени, които обожават и носят MaxMara, представиха на великолепно парти у нас...

All fashion преди 11 години

Не модели, а истински дами, жени, които обожават и носят Max Mara, представиха миналата седмица на великолепно парти у нас колекция пролет-лято 2013 на любимата си марка.

Коктейл с изтънчени вина, а след коктейла ревю на свежите нови модели на бранда, стилизирани с очила от последните линии на Giorgio Armani, Dolce & Gabbana и Prada, направиха града по-пролетен само за няколко часа.

През новия топъл сезон в колекцията на Max Mara забелязваме спортен шик - една силна и култова тенденция на лятото, както и колониален или т.нар. сафари стил в много ярки и свежи цветове. Изобилстват материи като органза и тежка коприна, които придават лек и елегантен обем и подчертават ръкавите и раменете.

Принтове, красиви ансамбли от поли и топове, панталони и леки превъзходни блузи се редуваха на вечерното парти на марката, облечени върху сериозни жени, дългогодишни клиентки и любители на италианците с класически дамски стил, традиция вече 60 години.
































 
Всички модели от пролетната колекция на MaxMara могат да бъдат намерени в монобрандния бутик на бул. Витоша 74, a а моделите слънчеви очила на ревюто - в оптики Leonardo.
 

More All fashion