Следва

За очите

Да погледнем кожата ти отблизо

Жените мечтаят да получават комплимент за красотата на своята кожа, а не за фон дьо тена, който използват. И...

Beauty News преди 14 години

Жените мечтаят да получават комплимент за красотата на своята кожа, а не за фон дьо тена, който използват. И също да са сигурни, че когато някой ги гледа отблизо, това, което се забележи, да са само фините линии, очертаващи чертите на лицето й.

Новият фон дьо тен Second Skin на Max Factor е истинско постижение в разработките на бранда, защото във формулата му се съдържа революционна патентована технология – Second Skin™ или „втора кожа”, която постига висока степен на съвместимост с кожата и напълно синхронизира с нея. Благодарение на тази технология фон дьо тенът имитира естествената кожа и не предизвиква усещане за тежест, както се случва понякога с грима.
Иновационната формула на Max Factor осигурява перфектно покритие на всички несъвършенства и тен, който изглежда безупречно дори отблизо.

Революционната технология Second Skin™ действа на две нива: Първо, комбинация от уникални мулти-тонални пигменти с висока резолюция създава формула, която осигурява съвършено гладко покритие за всички несъвършенства и същевременно с това отразява като огледало натуралните цветове на кожата. Второ, формулата  е с висока степен на съвместимост с кожата и съдиржа почти същото количество вода, както в кожата.

Second Skin е фон дьо тенът на Max Factor, който изцяло пресъздава начина, по който изглежда и се чувства естествената здрава кожа. Много от известните топ модни фотографи и гримьори препоръчват Second Skin за красива кожа, която изглежда безупречно, дори отблизо. Пат Макграт - международен гримьор на Max Factor – е човекът, който знае всичко необходимо за създаването на красив, безупречен тен. Тя използва Second Skin в своята работа и го препоръчва за постигане на съвършено и незабележимо покритие.

Пат споделя:  „Новият фон дьо тен на Max Factor - Second Skin придава на кожата завършек, какъвто би създал професионален гримьор, използвайки различни продукти и техники. Формулата е истинско постижение, защото осигурява удивително добро покритие на всички несъвършенства и същевременно с това не натоварва кожата и изглежда естествено. Обичам да гримирам с него, защото се нанася изключително лесно върху кожата и сякаш мигновено синхронизира с натуралния й нюанс. Резултатът е естествена визия, без несъвършенства и нежен кадифено матов финиш. ”

Новият фон дьо тен Second Skin на Max Factor ще бъде на българския пазар през Октомври. Дамите ще имат възможност да изберат най-подходящия за тях цвят измежду пет очарователни нюанса: Warm almond (045), Sand (060), Natural (070), Golden (075), Bronze (080).

 

More Beauty News