Следва

Остри реплики и смях и сълзи в „Какво искат жените” по Нова ТВ

Линдзи Лоан показва добра форма по бански на плажа в Бразилия

Напоследък Бразилия се оказва доста предпочитана дестинация за разпускане и слънчеви приключения сред звездното население, където скоро сладко си почиваха...

People of art преди 11 години

Напоследък Бразилия се оказва доста предпочитана дестинация за разпускане и слънчеви приключения сред звездното население, където скоро сладко си почиваха Ева Лонгория, Моника Белучи и Венсан Касел, Ким Кардашян и Канйе Уест, Меган Фокс и Браян Остин Грийн, предпочетена пред традиционните места като остров Сейнт Бартс и Маями.

Свободната като пролетна птичка Линдзи Лоан също не устоя на очарователните бразилски плажове и си даде заслужен отпуск след проблемите й със закона и преди доброволното й влизане в клиника за лечение на зависимости.

Госпожица Лоан не смята престоя в специализирана болница като наказание, сподели преди време в Шоуто на Летерман младата актриса. По-скоро е релакс и бягство от шумния холивудски живот, който очевидно красивата лабилна Линдзи не понася добре.

Може би затова я виждаме щастлива и в толкова добра форма, колкото рядко й се случва, докато прекарва времето си в Южна Америка.

С бял бански, върху който е сложила зелен прозрачен топ в пеплум кройка, с ретро очила и доволна усмивка на лице звездата, която се превъплъщава в ролята на великолепната Елизабет Тейлър в телевизионната продукция „Лиз и Дъг" - изглежда влюбена в живота и искрено се забавлява с антуража си. 


Линдзи Лоън с приятели във Флорианополис, Бразилия














 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра