Следва

Миранда Кер: Сега ще имам повече време за собствения си бизнес

We love - Пролетната колекция на Viktor & Rolf - приказка за чистия блясък

Припомняме красивата колекция пролет-лято 2013 на холандското авангардно дуо само дни след като обявиха, че...

All fashion преди 11 години

Припомняме красивата колекция пролет-лято 2013 на холандското авангардно дуо само дни след като обявиха, че лейбълът им се завръща на от котюр сцената в Париж през юли след 13 години отсъствие от висшата мода.

Изключително черно-бяло присъствие, както и такова на неутралните цветове, сред които пастелни тонове на бежово и розово, металически материи и великолепни детайли се открояват като силни в творенията на двамата майстори на ефекта, които за пролет-лято 2013 държат преди всичко на чистия блясък, плисетата, воланите и приказните мотиви като дългите разплетени коси на моделите, по подобие на Рапунцел.

Графичен контраст преминава в чисто бяло, то пък се съчетава с телесни цветове, а металът отразяват чистотата им и я разпръсква наоколо така, както огледалото прави със светлината. Оттам идва и вдъхновението на холандския тандем за тази много хубава колекция, в която основно се усеща обожанието им към ефекта на плисираната пола и диплите върху роклите.

Виждаме интерпретирани и трудните за възприемане и носене харем панталони, гащеризони, пеплум топове и консервативни рокли с копчета и ръкави, които са отличителни за тази прелестна пролетна колекция.

Наблюдаваме я в галерията горе>>


 

More All fashion