Следва

Харем панталоните - Смеем ли и как да ги носим

Б като Библия, Б като Блог

Ако си заслепен, точно като нас в момента, от толкова много бяло, има няколко вълшебни домакински съвета как...

All fashion преди 11 години

 Нека бялото бъде бяло

Ако си заслепен, точно като нас в момента, от толкова много бяло, има няколко вълшебни домакински съвета как да го постигнем и то без да вадим магическия препарат от дамската си чанта. 

От love-aesthetics.blogspot.com научаваме, че след разделяне на чисто бялото от другите цветове дрехи в пералнята, и малко след като започне цикълът на изпиране, капка белина, разредена с чаша вода, добавена към прането, ще свърши чудеса. Ако тъканите са много фини, сода за хляб или оцет са щадящата алтернатива. 
И още, че дрехите, като всичко важно, искат грижа, искат да бъдат предпазвани. Как го прави тя, четем в блога!

Нека да е бяло напролет!



love-aesthetics.blogspot.com

Априлски пазар



Обожаваме тази част от сезона, в която всеки споделя какво ще си купи за пролетта на 2013. В този случай страшно харесахме еклектиката в избора на Fash'n'Chips, в която се смесва елегантното с принцеското и нежното и малко пънк в добавка.

Прави се с: бомбър якето Dries Van Noten, джинси Acne, риза с принт Topshop, пръстен Topshop, Marc by Marc Jacobs калъф за iPhone, коралови обувки Topshop, лак за нокти Topshop и чанта 3.1 Phillip Lim.

fash-n-chips.com

Ах, този тренд



Спортният шик на 90-те се изстрелва като любовна стрела в сърцето на тенденциите пролет-лято 2013. А тук имаме чудесни шопинг решения как да го ъпдейтнем в наши дни.

itsthea.femelle.no

Странно елегантно или елегантно странно

















Бяло, пък после златно, пък после пак бяло, накрая - лятно, страхотно и много красиво!


tuulavintage.com

Моята първа Chanel, веднага след кафето и кроасана









Какво ще си купиш за спомен, ако си в Париж, точно след като си вкусил от първия кроасан с кафе в сърцето на града? Първата чанта Chanel би било чудесно да е именно от там, за спомен, топъл и истински, скъп, необикновен и вечен като самия Париж.

thischicksgotstyle.blogspot.com

More All fashion