Следва

Джон Галиано разгневи студенти

Криси Несторова за играта си в "Къртицата" пред ViewSofia

Според мен хората отвън видяха в мен страховете ми, които интерпретираха като саботаж на мисии...

People of art преди 10 години

Кристина Несторова е поредната "жертва" на Къртицата от едноименното риалити, както стана ясно в четвъртък. Тя сподели пред всички: "Аз не съм Къртицата!", след което напусна играта красиво и с финес, както само модел от нейната класа може да направи. Срещнахме се с нея часове след излизането й от Базата, за да ни разкаже за преживяванията си, страховете и хората вътре. Ето какво точно ни разкри тя...

V.S. Здравей, Криси. В крайна сметка ти не си Къртицата, но защо според теб зрителите не усетиха, че си искрен човек и гласуваха по този начин?

К: Според мен хората отвън видяха в мен страховете ми, които интерпретираха като саботаж на мисии. Защото аз не можах да скоча с бънджито, не скочих и с парашут от самолета, страхът от високо всъщност е страх, с който аз явно ще продължавам да живея, но пък... си е мой и си го обичам, защото именно той ме прави човекът, който съм.

Освен това фактът, че съм по-обрана откъм разговори и емоции допринесе затова хората да се замислят дали аз не съм Къртицата. Може би изграденият образ, който всички имат за един модел не е съвпаднал с моя и вярвам, че това също е била причина, за да ме заподозрат.

V.S. Мислиш ли, че някой от хората вътре също те подозираше? 

К: Аз съм участник в това предаване и съм потенциална Къртица. Така че...

V.S. Защо реши да влезеш в подобен формат?

К: Влязох в шоуто, за да преживея нещо различно. То беше наистино неповторимо, защото кога друг път ще изям кравешко око или нещо подобно...

V.S. Е, яденето на кравешки очи сближава... в този ред на мисли намери ли нови приятели сред участниците?

К: Да, със сигурност. Харесвам всички вътре. Може би най-малко можах да се сближа с Любо, но с него просто нямах сили да общувам. Иначе всички са много интересни сами по себе си. В тях намерих повече добри неща, които да ме радват, отколкото лоши, с които да ме дразнят. В частност много приятен човек е Икебаната, изключително интелигентна личност, истински артист, което може би пък кара хората да коментират малко повече неговите сексуални взаимоотношения, но пък аз заставам зад него и го подкрепям във всичко. И много ми липсва вече!

V.S. А какво ти липсваше, докато беше вътре, от външния свят?

К: Когато бях вътре наистина се бях концентрирала върху играта. Въпреки че явно хората не са го забелязали, но аз просто съм си такава и обичам повече да си мисля нещата за себе си, отколкото на глас. Може би, ако бях коментирала повече кой е Къртицата щях да съм по-адекватна в очите на публиката, но... Истината е, че аз наистина много се вълнувах и давах всичко от себе си за тази игра!
Въпреки това от вън ми липсваше всичко. Особено хубавото време, слънцето! Изкуствената светлина много дразнеше на очите и смятам, че хората все повече започват да се дразнят от обстановката.

Особено сега, когато се стеснява кръга, нещата ще стават все по-изнервени. Ако в началото е било лесно да забиваш копие на този или онзи сега прогнозирам, че до 2 седмици нещата ще излизат извън контрол по време на номинации и след това.



V.S. Разкажи ни за скандалите в Базата, за любовните искри, за флиртовете вътре...

К:
Мога да кажа, че Жени е много чиста в изразяването на емоциите си. При нея няма премълчано, скрито и т.н. Тя не се притеснява да изразява мнението си, независимо какво мислят другите. Така че този скандал, който се заформи между нея и Любо, нямаше как да не се случи. Всъщност аз бях в дъното на скандала, но не аз го подхванах, Жени просто не можа да се сдържи и влезе в тази битка.

Иначе не знам какво да кажа за Килата и Меги. Със сигурност той е много готин човек, аз харесвам неговото изкуство и музиката, която прави. Също така го харесвам и като човек, доколкото успях да го опозная. Той винаги има истории, създава свежа атмосфера около сбе си, която определено е необходима в Базата. Имало е дни, в които до такава степен сме се вглъбявали в Къртицата, че определено сме имали нужда Килата да ни разведри.



V.S. На нас лично ни беше много странно защо в началото на играта от продукцията бяха решили да те сложат в отбора на "неизвестните", но явно така са преценили. Това обиди ли те по някакъв начин?

К: Не съм се почувствала пренебрегната, защото може би наистина моите постижения не могат да се доближат до тези на останалите, които бяха в групата на "известните".

V.S. Според теб обаче имаше ли наистина подобно разделение в къщата? И усещаше ли се то?

К: Според мен "известните" и "неизвестните" се сляха. Никой не беше игнориран и смятам, че чисто човешките взаимоотношения надделяха над суетата.

V.S. Кой ти е любимият играч от тези, които останаха вътре?

К: Най-много ми харесва Тодор. Той е много амбициозно момче, има страхове и си ги преодолява вътре. Рут също ми е много любима и като играч, и като изпълнител, и като човек...

V.S. Кой е Къртицата според теб?

К: На теста играх с Вили. Нямам нищо против нея, тя е много готина, но според мен Къртицата е човек, който е много добре интегриран в къщата. Другият, който подозирам е Гибона. Той също е доста силен играч. 

V.S. Урокът, който научи от "Къртицата"?

К: За мен е важно, че не се промених. Беше ми изключително приятно, когато побеждавах в игрите, това ми носеше усещане, което няма с какво да се сравни...

V.S. Пожелаваме ти да побеждаваш в живота още много пъти и успех оттук нататък!



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра