Следва

Косата ни харесва така – кератинова изглаждаща терапия

Гениалното дуо на Swiss Line

Да, разни статистики непрекъснато ни убеждават, че гърдите са онази част от женското тяло, която... 

Hair преди 10 години

Да, разни статистики непрекъснато ни убеждават, че гърдите са онази част от женското тяло, която първа привлича и най-дълго задържа мъжкото внимание, но ние интуитивно или осъзнато разбираме, че това с което всъщност се съобразява силният пол е погледа.

Очите доминират в комуникацията и това оправдава максималните усилия да направим погледа си въздействащ.

Умелият очен грим върши работа, но той изглежда добре само върху поддържана кожа. Зоната около очите е много деликатна и тя е първото място, на което времето и преживяното оставят отпечатък. За това грижата за нея е от първостепенно значение дори, когато сме на 20 +. Добрата новина е, че имаме избор, наложи ли се да изтрием умората от очите.

Трябва ни такъв продукт, който едновременно да намали тъмните кръгове около очите, да освежи и ревитализира кожата, да запълни фините бръчици, така че усмихният ни поглед да бъде момичешки ведър. И като сме започнали списъка с желанията, да довършим - префектният околоочен крем трябва да намали торбичките под очите и същевременно да запази деликатната зона от нежеланите външни влияния, като не предизвиква дразнене и сълзене.

Също така бихме искали с течение на времето да върне еластичността на кожата на клепачите, така че перлените сенки да ни стоят перфектно! Трудно ли изглежда? Зависи за кого! Ако се доверите на гениалното дуо-крем за възстановяване на околоочната зона на Swiss Line, тези задачи могат да се изпълнят за по-малко от два месеца.
Cell Shock Age Intelligence Cellular Recovery Dual Eye Cream е топ-продукт на иновативната серия Age Intelligence на парамедицинската клетъчна козметика Swiss Line.

Утвърден е от швейцарския пластичен хирург д-р M-C Gailloud-Matthieu. Наричат го още „гениалното дуо” , защото съчетава два крема с различно действие, които видимо коригират дълбоките бръчки и хроничната подпухналост в зоната около очите, като същевременно предпазват от влиянията на околната среда.

Първият продукт, Фаза 1, съдържа:

Селактел 2 Комплекс от клетъчни био-хранителни вещества, които ревитализират кожата, имат противостареещо действие и моментален лифтинг ефект; 

Мадекасозид® (Madecassoside®), който е патентована парамедицинска съставка с доказани противовъзпалителни свойства;

Хесперидин - флаваноид с мощно антиоксидантно действие в съчетание с пептиди за намаляване на пропускливостта на капилярите, който оказва решаваща роля в борбата с подпухналостта на околоочната зона. 



Фаза 2, физически предпазва деликатната зона около очите без да се налага използването на потенциално дразнещи химични филтри против слънце.

Благодарение на тази уникалност кремът печели с двойното си действие, тъй като възстановява на клетъчно ниво (Фаза 1) и едновременно защитава кожната повърхност на епидермално ниво (Фаза 2).

Начин на приложение:

Дневна употреба: Количество с големината на една капка от продукта от Фаза 1 се нанася върху околоочната зона с леки кръгови движения, докато продуктът се абсорбира напълно.След това се нанася продукт от Фаза 2, отново с големината на една капка, за да „заключи” полезните съставки на Фаза 1 и да предпазва от агресивното влияние на околната среда.

Изпозване вечер: Фаза 1 – по същият начин както е препоръчано за през деня. Не е необходимо използването на Фаза 2 през нощта.

Така осигурявате пълната грижа за околоочния контур и ден след ден наблюдавате как се възстановява кожата в най- деликатната и проблемна зона на лицето.

На преференциална цена 145 лв.

Продуктите на Swiss Line можете да намерите в София, Bulgaria Mall, магазина на Essential Cosmetics, партер, входа откъм бул. „Тодор Каблешков”.

 

More from View Sofia

Алкохолните щети по кожата: видими и гадни, и начините за справяне

Beauty News преди 2 години

В опити да се сдобием със сияеща кожа, опитваме безброй серуми и кремове, подлагаме се на сложни процедури за лице и пием вода фанатично, но все пак има едно просто и ефективно решение, което ни гледа в очите през цялото това време: отказване (или значително намаляване) на алкохола. За него отдавна знаем, че далеч не е здравословен еликсир, но е време да научим, че той има неочаквано лошо въздействие върху нашия тен. И така, какви точно са ефектите на алкохола върху кожата?  

More Hair