Следва

Dua Lipa & новите бюти правила, we count 'em

Dare U: френски маникюр като на Кая?

С известни колебания приехме завръщането на френския маникюр на модната сцена, а оттогава насам естетиката му търпи постоянни видоизменения, радващи се на богато обожание, поне съдейки по видяното в социалните мрежи.

 

Nails преди 4 години

Познатият от миналото силует се благоприятства положително от 90-те години, тема на разговор в индустрията през последните няколко сезона, а последната разновидност, която залива фийдовете ни с десетки примери, е наклоненият или извит френски маникюр.

С най-прости думи казано, бялата лента по върха на нокътната плочка не следва С-образната извивка, а застава асиметрично, по-дълбоко поставена от лявата или дясната страна.

Маникюристите предричат, че наклоненият френски маникюр ще се превърне в модерната версия на добре познатия силует, а за положителните му качества се говори немалко. Според мнозина нестандартно извитата форма визуално издължава ръцете, което само по себе си е достатъчна причина да обмислим решението, както и удължава времето между поддръжка на маникюра - полупрозрачният тон позволява по-голямо израстване на нокътя, без да изглежда грозно.

Кая Гербер станаа част от Инстаграм-бюти-движението и смело демонстрира прочит в палитра от цветове, явяващи се като толкова добра пролетна идея, нищо че навън все още вали сняг.

А вие, бихте ли се включили с интерпретация на бюти тренда? Отговор, в анкетата долу>>>

Анкета

Да или Не на извития френски маникюр?

More Nails