Следва

Кейт Бланшет в последния брой на О32с

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Страхотна Кейт Бланшет виждаме в актуалния брой на модното списание о32с. Едно от емблематичните фешън...

All fashion преди 10 години

Кейт Бланшет в о32с

Страхотна Кейт Бланшет виждаме в актуалния брой на модното списание о32с. Едно от емблематичните фешън присъствия на фешън събитието на месеца - Met Gala - изглежда перфектно в пънк естетиката на тази сесия.

Пънкът бе и лайтмотивът на споменатото бляскаво събитие: темата на Бала на института по костюма беше дословно Punk: Chaos To Couture.

Ултра високи ботуши, тесни черни рокли, гладка лицева кожа, и в допълнение бяла кожа, червени устни, руса коса - Кейт е силна, уверена /дори когато е вързана/ и невероятно секси, а внушението, освен навременно, е и много силно естетически.



Виж всички снимки тук>>

Джорджия Мей Джагър и Джери Хол в рекламната кампания на Sunglasses Hut



Нежната и изящна дъщеря на знаменит баща - Джорджия Мей Джагър и също толкова знаменитата й майка - Джери Хол, са героините на новата рекламна кампания на фирмата за слънчеви очила Sunglasses Hut. Двете красавици позират пред обектива на Мет Ървин и приличат повече на сестри със сходни стилови виждания и вкус към аксесоарите, отколкото на майка и щерка.

Авторите на проекта допълват впечатлението:

"Отношенията между Джери и Джорджия са прекрасни. Именно това беше и главната идея на нашия проект. Даже стилът на Джорджия е онаследен от мама, чиито модни пристрастия имат своето продължение в гардероба на дещерята.:

Героините на снимките не отричат модното си "единодушие": 

"Например, роклята, която сега носи мама /Джорджия има предвид роклята с леопардов принт, с която Джери се появява на интервюто с журналисти по повод кампанията/, аз самата обличах вече два пъти. Да, факт е, аз влизам в дрехите й."

Което пък си има своите причини:

"Имам ужасно много дрехи, но сега имам още повече - за известно време се пренесох при мама /докато тече ремонтът на току що купената от Джорджия собствена къща/."

Всъщност, гардеробното "сътрудничество" между майка и дъщеря е взаимоизгодно. 

Джери Хол признава: 

"Получавам доста полезни съвети за грима си. Именно тя ме научи да предпочитам овлажняващите тонални кремове и фон-дьо-тени, докато по-рано предпочитах пудра, а тя подчертава дефектите на немладата кожа, правейки ги забележими, от което кожата изглежда по-стара, отколкото е."

Джери Хол има свое мнение и по повод индустрията, в която се труди дъщеря й:

"Там има достатъчно малко хора, болни от анорексия, всъщност проблемът е силно раздут. Но, в обичайния случай аз съм против прекомерната слабост, която изглежда нездраво. При страдащите от тези заболявания навсякъде растат косми - по гърба, по ръцете."

Точно този проблем не грози нито майката, нито дъщерята - щастливите усмивки на снимките са просто заразителни с оптимизма си.

Виж всички снимки тук>>

Пънкарската колекция за Moda Operandi



Откакто Met Gala обяви темата на традиционното модно тържество, целият свят е пънк.
Но не такъв, какъвто в чист вид можем да видим днес само в Камдън Таун в Лондон, а разбиран през модата на Вививън Уестууд, която именно е коронована за кралица на този стил през 80-те, направила така, че да го обичаме, носим и преоткриваме.

Пънк вълната последва и прочутият онлайн магазин за предварителни продажби на нови колекции Moda Operandi, екипът на който обяви сътрудничеството си с цели 13 водещи модни къщи, сред които Balmain, Prabal Gurung, Rodarte, Moschino, Tom Binns, Vivienne Westwood и създаде гениални модели, носещи белезите на пънка. Показана миналата седмица в музея Метрополитън, виждаме, че колаборацията е преобладаващо черна на цвят, присъства емблематичното каре в червено и черно, използвани са много капси и фетишистки украшения.

Разбира се, резултатът е в страхотни модели, които са чуден паралел между модерната изчистина от детайли 2013-та и ексцентричния хаос на пънка от преди десетилетия. 

Класната пънк колекция може да се види тук>>

Синди Крауфорд пак е превъзходна, този път за чешкия Harper’s Bazaar 



Синди Крауфорд обича да напомня за себе си, но винаги го прави елегантно и със стил. Топ моделът на 90-те ни приветства от страници на чешкия Harper’s Bazaar и загадъчно ни намигва през слънчевите си очила, които я пазят от вредните лъчи на слънцето. Моделът влиза в ролята на богаташка съпруга, която отегчително релаксира край басейна. Обута в красиви сандали на висок ток и луксозни рокли с камъни, Мис Крауфорд изглежда не признава своите 47 години. Моделът с лека ръка и заучени до съвършенство движения показва на младите си колежки как го правят супер моделите от 90-те. Една абсолютно съвършена фотосесия, в която главната героиня си е свършила работата. Така се прави!

Виж всички снимки тук>>


Официалният трейлър на филма за Gucci, режисиран от Джеймс Франко



С интерес следим всичко около новия документален филм на Джеймс Франко посветен на модна къща Gucci. Следпразнично ни изненада трейлърът на филма, който вече е факт. В него виждаме креативния директор на марката Фрида Джанини, която казва: „Когато бях дете, виждах себе си като майка с красиво семейство. Но никога не съм и мечтала за живот като този”. Предполагаме не си е представяла и камера, която да следва всяка нейна стъпка в рамките на цели 18 месеца. Главната героиня Фрида Джанини признава: „В началото чувствах това напрежение, защото предпочитам да работя зад сцената. Работя с екип в офиса ми с материи и цветове.”

Филмът на Джеймс Франко беше представен миналата седмица на филмовия фестивал „Tribeca” в Ню Йорк, а ние приемаме с отворени обятия всеки един документ, свързан с историите на велики майстори като наследниците на Gucci.
 

More All fashion