Следва

Яхти, леопардови принтове и почивката на Роберто Кавали

Рита Ора и Кара Делевин са момичетата на Лео

Актьорът изпратил специални покани до двете красавици, за да го придружат в Кан на премиерата на филма "Великият Гетсби"...

 

People of art преди 10 години

Две от най-горещите дами напоследък, ще придружат Леонардо ди Каприо на една от най-горещите премиери на сезона. Актьорът поканил най-добрите приятелки певицата Рита Ора и прекрасната Кара Делевин да го придружат на премиерата в Кан на филма ''Великият Гетсби'', в който той играе главната роля.

Явно това, че Лео си дава почивка от киното не значи, че той ще се откаже и от реномето си на Дон Жуан. Актьорът изпратил специални покани до двете красавици и бил убеден, че няма как те да му откажат да блестят до него по време на светското събитие.

Те все още не са дали своя отговор, но според запознат: ''Това е едно от най-интересните събития за последните месеци и би било глупаво да му откажат''.


 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра