Следва

Крем за младост

Beauty News Екстаз - Кейт Мос, Даутцен Круз, Руни Мара

Според майсторите на make-up-а "героинята" на предстоящите мероприятия е...

Hair преди 10 години

Руни Мара рекламира Calvin Klein

Кариерата на Руни Мара е в подем, който чудесно бе подкрепен с новината за наемането на звездата за новото рекламно лице на парфюмерията на Calvin Klein и по-конкретно съвсем новия й аромат - Down Town.

Автор на черно-белите снимки в кампанията, напомнящи стилистиката на филма "Момичето с татуирания дракон" е Жан-Батист Мондино.

Актрисата е снимана някъде по улиците на Ню-Йорк, а по повод проекта заявява: "Много се радвам, че представям бранд, с който в различни моменти са сътрудничели невероятни хора. А що се отнася до самия парфюм - той е едновременно шикарен и незадължаващ".

В композицията преобладават нотки на лимон, бергамот, нероли, зелена круша, слива, розов цвят, гардения и тексаски кедър. Тоалетната вода влиза в продажба от средата на лятото. 

L'Oreal Paris с колекция, посветена на Кан



Само преди часове се състоя церемонията по откриването на 66-ия Филмов фестивал в Кан.

Все още не са известни повечето от роклите, които ще се разходят върху известните си приносителки в дните на форума, но почти сигурно можем да кажем какъв ще е гримът по лицата на талантливите хубавици във френския град.

Официалният гримьор на филмовия маратон - козметичният гигант L'Oreal Paris - пусна колекция, предназначена за главното светско събитие в Европа, "лице" на която стана Даутцен Круз.



Линията гримове, която получи названието L'Or Sunset Collection, служи идеално за създаването на вечерен образ - в нея преобладават наситени, тъмни оттенъци, щедро подсилени със златист блясък.

Според майсторите на make-up-а "героинята" на предстоящите мероприятия е тъмна красавица с кожа с подчертан загар, гъсти ресници и чувствени устни, по които играят лъчите на залязващото слънце. 





Отделно внимание заслужава и и маникюра на мацката - черен със златни отблясъци. Резултатът - навременен и ефектен маркетингов ход с перфектното лице за целта. 




Краставичен лосион плюс лед - нищо повече в рецептурника на Кейт Мос



Независимо от "немоделската" си възраст, 39, Кейт Мос продължава да е една от най-търсените манекенки и в момента. Няма какво да се спори, харизмата, хубостта и зрялата й младост са удивителни. Естествено можем да очакваме, че зад всичко това се крие някаква тайна, нещо простичко и лично установено като плюс за добрия външен вид, при това различно от гена и нивото на хормоните.

Тайна действително има, извънредно обикновена, но ценна и ефективна и тя се казва ... краставична вода! Какво разказва самата Мос за това: "Ако се събудя уморена или подута, смесвам краставична вода с лед и измивам лицето си".



Кожата моментално се стяга, изчезва всяка следа от умора. Звучи малко в духа на Джоан Крауфорд /американската актриса, характерна с ексцентричното си поведение и с манията си по чистотата/, но тази семпла схема действително работи!



Кейт е напълно права - съставът на краставичния сок в комбинация с леда безупречно освежава кожата, като я зарежда с влага и енергия.

Още следобед тичаме в аптеката... 




 

 

More Hair