Следва

Рут представя нова песен и тръгва на турне

Сергей и Моника се венчаха тайно

Двамата са се венчали в софийския храм "Света София". На тържеството са присъствали само кумувете им и фотограф...

People of art преди 10 години

Лидерът на БСП Сергей Станишев изненада съратници и журналисти на заседанието на Националния съвет на БСП, като се появи с венчална халка на дясната ръка.

Стана ясно, че Станишев се е оженил в неделя тайно за годеницата си Моника Йосифова, с която очакват второ дете през юли.

Двамата са се венчали в софийския храм "Света София". На тържеството са присъствали само кумувете им и фотограф. Младоженците не са искали никакъв медиен шум и решението им е изненада за всички.

Станишев обяви връзката си с бившата си медийна съветничка Моника през февруари 2011 г., два месеца преди да се роди дъщеря им Дария. А в края на миналата година съобщиха и намерението си да сключат брак.



Моника Йосифова е PR експерт, собственик на PR агенция "Актив груп" и през последните години е работила по проекти и е съветвала министри от няколко правителства. Йосифова е бивша съпруга на банкера Венцислав Йосифов, от когото има две деца. Той беше шеф на Първа частна банка и кандидат на БСП за кмет на София през 1995 г.

Тъкмо тогава двамата се запознават, тъй като Моника работи като репортер, който отразява политическите новини, свързани с БСП, припомнят от "Дневник".

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра