Следва

Кан 2013: Блестящата Шарън Стоун и нейните 55

Бионсе, Джей Зи и Соланж се позабавляваха на Френската Ривиера

Докато поп-дивата и сестра й се наслаждаваха на морския въздух, слуховете, че чака второ дете все повече се засилваха...

People of art преди 10 години

Сестрите Бионсе и Соланж Ноулс решиха да се позабавляват заедно тези дни, в близост до Френската Ривиера и в компанията на семейството си. Тяхното морско пътешествие уважиха още съпругът на Би - Джей Зи, приятелят на Соланж, както и любимият й син - Даниел Хулез Смит Младши. Сред приятната им компания липсваше само дъщерята на семейство Картър - Блу Айви, но тя явно е още твърде малка за подобни приключения.

Докато двете Ноулс се наслаждаваха на морския въздух, слуховете, че по-голямата от тях чака второ дете все повече се засилваха! Отложеният концерт на поп-дивата в Белгия, заради дехидратация и изтощение, подхрани спекулациите на медиите и обърка феновете й, които тя лично посъветва да не вярват на подобни писаници.

Въпреки неразположението си и всички слухове обаче, Би успя да намери сили и време в графика на турнето си за почивка в Кан, където в момента тече 66-тият Международен филмов фестивал. От папарашките снимки направени по време на престоя й до сега изглежда, че Бионсе вече е в перфектно здраве, което от своя страна веднага ни накара с нетърпеие да зачакаме и появата й на червения килим. Държим да отбележим, че сестра й Соланж вече успя да ни очарова.



























More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра