Следва

БЮТИ БЛИЦ: Деси Бакърджиева

Therapy Age-Defying Radiance Oil от label.m

Първото разкошно олио за коса , разработено с ексклузивния анти-ейдж комплекс Rejuven 8TM и обогатено с чисто мароканско арганово масло!

Hair преди 10 години

Първото разкошно олио за коса, разработено с ексклузивния анти-ейдж комплекс Rejuven 8TM и обогатено с чисто мароканско арганово масло!

Със статут на течно злато, новото label.m Therapy Age-Defying Radiance Oil разкрива тайната на съвършената коса като се бори с признаците на сухота и стареене на косъма и превръща косата в безценна скъпоценност!
Подходящо е за всяка коса, с дължина под раменете , а за дамите на възраст 35+ е абсолютен must have в грижата за прекрасна коса.

Сияйното масло за коса с марокански арган на label.m действа на няколко нива: хидратация, овлажняване, възстановяване, подобряване на еластичността, термозащита.

Изключителна бленда от 8 високо технологични анти-ейдж съставки обогатени със скъпоценно Мароканско Арганово масло за моментална трансформация на косата.

Олекотената формула прави продукта изключително икономичен , 1-2 помпи са достатъчни. Абсорбира се бързо, не утежнява косата и не отнема обема й.

Препоръчителна цена: 41.99лв
 

More Hair