Следва

Подготовка за горещо лято! Прошепни ни твоите тайни за красота и ние ще те възнагарадим

БЮТИ БЛИЦ: Станимира Колева

Красотата трябва да е отражение на душата, а душата не е пластмасова и ботоксирана...

Celebrity beauty преди 10 години

Не сме пропускали нейна изява! Първо се радвахме на Станимира докато покоряваше дефилетата в Париж, Ню Йорк и Милано, след това, когато стана рекламно лице на Azzaro, а през изминалата година с нескрит интерес се наслаждавахме и на ролите й в сериала по БТВ "Стъклен дом" и в дебютния филм на Иво Стайков "Пъзел".

Но, разбира се, успехите на смуглата хубавица не са само тези. L’Oreal Professionnel, Wella, Schwarzkopf, Pantene, Sunsilk, Braun, Nexxus hair също се спират на родната красавица за своята рекламна визитка. Освен това Мира е била лице на корицата на Vogue Pelle (приложение на италианския Vogue) и бразилския Vogue, което не се случва често на европейки, а още по-рядко - на българки. Тя е участвала още във фотосесии за списанията D Magazine, FHM, Glamour, Marie Claire и Amica, а ликът й се появява на реклама на Nescaffe. В Париж работи и за Ралф Лорън, Либертин Луизон, Джовани Бедин, Алдо Копола, Hugo Boss, Марангони, Алесандро ди Бенедети и Мила Шон. 

И понеже вече си е лято и всички искаме да изглеждаме блестящо, решихме да полюбопитстваме затова как го правят ТЕ – най-красивите и най-свежите лица в родното публично пространство! Станимира определено е едно от тях, затова чети внимателно какво ни сподели тя от есенцията на своя прекрасен външен вид:

Красотата е...  хармонията между душа и тяло, и усещането за щастие и удоволетвореност!

Най-важното, за да я запазим, си остава... близостта с природата, добрия сън и любовта на любимите хора!

Козметиката за лице, която ползвам... от години ползвам Sisley, но срещите с козметичката ми 2 пъти в месеца ми действат великолепно, тя най-добре знае от какво има нужда кожата ми през различните сезони!

Гримовете, на които залагам...
имам много малко гримове, смятам, че колкото по-невидим е гримът на една жена, толкова по-млада изглежда тя! Много обичам пудрата на Gerlian''TerraCotta'' и през деня това е всичко, от което се нуждая. За вечерите прибавям и спирала!

Парфюмът, който обожавам... Stella Macartney ''Stella in two peony''.



Между червило и гланц избирам... не ползвам гланцове, усещането за нещо лепкаво по устните ми и ефектът на залепяне на косата по тях ме съсипва. Когато ме гримират в работата ми първото нещо, което правя е да изям гланца или червилото. Предпочитам балсами за устни.

А между високи обувки и кецове... кецове! Много пъти, когато се изисква да съм на високи обувки се чувствам много не комфортно, в такива случай винаги си нося пантофки в чантата и се преобувам при първа възможност!

Чувствам се най-красива с... красива рокля, свободно падаща коса, невидим грим и усмивка.

Харесвам косата си, когато... изляза от морето и косата ми изсъхне на слънце. Обичам свободна коса, рядко я прибирам на опашка.

Най-драстичната промяна, на която съм се подлагала беше... в работата ми често са ме подлагали на промени, като смяна на цвета на косата например и затова в живота съм много сдържана и рядко променям нещо сама.



Специалната ми извънредна диета е... често хранене, сурови храни и много вода!

Но обикновено поддържам форма с... йога и всекидневно тичане.

Бюти табуто ми е... нямам бюти табу, но често не разбирам жените, които на 30 започват с ботокс, хилурон и това масово уеднаквяване на красотата. Това не бих си причинила! Красотата трябва да е отражение на душата, а душата не е пластмасова и ботоксирана!

Икона на красотата мога да нарека... Кейт Уинслет, Кейт Бланшет, Кристи Търлингтон, Мерил Стрийп, Шарън Стоун, Наталия Водянова! Жени с кауза и красота излизаща от душата!

 

ВИЖ ОЩЕ:

БЮТИ БЛИЦ: Мира Бояджиева
БЮТИ БЛИЦ: Теодора Духовникова
БЮТИ БЛИЦ: Райна Терзийска
БЮТИ БЛИЦ: Зейнеб Маджурова
БЮТИ БЛИЦ: Луиза Григорова
БЮТИ БЛИЦ: Мария Андонова
БЮТИ БЛИЦ: Виолета Марковска
БЮТИ БЛИЦ: Деси Бакърджиева
БЮТИ БЛИЦ: Мариана Попова

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя