Следва

Какво ново - Робърт Патинсон е новото лице на Dior Homme

Шакира за ELLE: "Жерар върна вярата ми в Бог!"

Той има свой ​​собствен свят и това всъщност е едно от най-здравословните неща във връзката ни...

 

People of art преди 10 години

Колумбийската изпълнитека и съдия в предаването "The Voice" изглежда зашеметяващо на юлската корица на списание Еlle. Заснета от Картър Смит, само 5 месеца след раждането на сина си Милан, Шакира изглежда елегантно и секси, без да се съблича и перчи с невероятната си фигура. Фотографът използва основен бекграунд за фотосесията, така че фокусът  да е насочен към златистата коса и визиите в черно, с които изпълнителката се появява пред обектива. Той я показва в пълния й блясък, великолепна и естествена с малко грим, добри дрехи и самата тя.

В откровеното интервю за списанието Шакира говори за майчинството, връзката си с испанската футболна звезда Жерар Пике и за бъдещето на музикалната й кариера.

За връзката й с Жерар Пике:

"Жерар има свой ​​собствен свят и това всъщност е едно от най-здравословните неща във връзката ни. Знам, че той е единственият човек, който не е с мен заради някакъв интерес различен от любовта, която ни обединява. Защото е наясно, че аз не мога да му предложа нищо извън чувствата ми и моята женственост - ако това е думата, която мога да употребя на английски език.

Мисля, че, ако може да се докаже съществуването на Бог, то това би могло да стане само чрез любов. Аз бях загубила вярата си за известно време, но изведнъж срещнах Жерар и слънцето и вярата ми отново изгряха."



За майчинството:

"Все още се опитвам да го разбера. И имам чувството, че ще се опитвам да го направя през целия си живот. Някои хора го идеализират, някои хора го харесват, но измъченият им опит след постродилната депресия ги ужасява. Това са нормални неща, с които обаче не бих обобщила тази част от живота ми. Не бих поставила майчинството нито в едната, нито в другата крайност. Според мен, то е като живота - за да го разбереш трябва да мине време. "



За кариерата:

"Нямам представа къде искам да отида в музикално отношение, но се чувствам добре по този начин. Не ми се иска да обобщавам какво ще се случи с кариерата ми от тук нататък, защото нищо не се знае."

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра