Следва

12 дни "преди" и "след" рождения ден. Какво се случва с емоционалното ни състояние

Седмичен ХОРОСКОП - 17 – 23 юни

Никол Кидман е родена на 20 юни 1967 г. в Хонолулу на Хавайските острови, дъщеря е...

Astro преди 10 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тази седмица не си заслужава да се хвърляш с главата напред в рисковани начинания с неясен резултат. Постарай се да бъдеш особено внимателен с всичко, свързано с обещания – както нищожни, така и сериозни. Дадените вече, ще се наложи да изпълниш, но да се ангажираш с нови би било неразумно. Във вторник си заслужава да обърнеш внимание на знаците на съдбата, а в петък благородните ти действия ще бъдат достойно оценени.
В личен план положението ти може да се окаже много нестабилно, затова седмицата не предразполага към признания в любов. Остави за сега всичко както е било.

Благоприятни дни - 18, 19, 23
Неблагоприятни дни - 20

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През тази седмица доста неприятни за теб може да се окажат нападките от недоброжелатели или необоснованите претенции на докачливи родственици. И едните и другите трябва да ги игнорираш. Ако усилията ти на тема правилно хранене засега не дават съществен резултат, не се отчайвай. Нали за всичко е нужно време и на организма също, за да привикне към новото. За да постигнеш по-бърз резултат, опитай един-два пъти в седмицата да правиш разтоварващи дни – ден на зеленчукови салати, ден на плодови салати, ден на млечни продукти и т.н.

Благоприятни дни - 18, 19, 21

Неблагоприятни дни - 17

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През тази седмица е възможно интересно запознанство. Развитието на събитията ще бъде доста вълнуващо, така че ако в плановете ти не влиза смяна на сегашния партньор, по-добре избягвай оживените места. Сега периодът е успешен за теб. Каквото и да замислиш, всичко ще ти се получава като с магическа пръчка, така че възползвай се от момента. Може дори да експериментираш с нова прическа или да боядисаш косата си в по-смел цвят, който ти отива.

Благоприятни дни - 18, 21
Неблагоприятни дни - 22

РАК 22.06 – 23.07

През тази седмица се постарай по-малко да се концентрираш върху отрицателните си емоции. Желателно е да поставиш пред себе си само ясни и конкретни цели. Непременно отчитай всички аспекти на създалата се около теб ситуация. Възможно е да имаш много поводи за тревога, но все пак, по-добре би било, ако не плачеш заради всяка обидна дума. Това ще се отрази лошо на външния ти вид!. Всеки път, когато някой те наскърби, усмихни му се и кажи: Благодаря ти, че дойде!

Благоприятни дни - 17, 19, 21
Неблагоприятни дни - 22

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Период, през който ще искаш звездите на небето и Луната в добавка, обаче подходящ човек за изпълнението на тази задача няма да намериш. Ако такъв герой все пак се появи, с удоволствие ще му подариш цялата си любов. Само че астрологичната прогноза показва, че твоят герой все още не е готов за подвизи, така че въоръжи се с търпение.

Благоприятни дни - 17, 21, 22
Неблагоприятни дни - 18

ДЕВА 24.08 – 23.09

„Всичко с мярка” - това е мотото на тази седмица. Постарай се да не захващаш нищо ново преди да си завършил всичко започнато или отложено. Бъди активен само в решаването на възникналите проблеми вкъщи. Има вероятност от появата на разногласия с роднините и може да изгубиш емоционалното си равновесие.
В личен план късметът ще е с теб ако не се страхуваш да изглеждаш глупаво и започнеш да разкриваш чувствата си. Не разчитай, че мислите ти ще бъдат прочетени, а изражението на лицето ти правилно изтълкувано.

Благоприятни дни - 18, 20
Неблагоприятни дни - 21

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Седмицата е парадоксална. Колкото по-малко се опитваш да контролираш ситуацията, толкова по-благоприятно за теб ще се нареждат нещата. През този период облеклото ти ще бъде като лакмусова хартийка, определяща състоянието на любовния фронт. Ако се обличаш по-феерично и разчупено, това означава, че скоро ще си потърсиш друг партньор. Ако ходиш леко смачкан или облечен сякаш набързо, значи нощите ти са плътно заети и нямаш време за външния си вид. Ако пък си прецизен и строг, означава, че в душата ти е есен, а в леглото – няма никой...

Благоприятни дни - 17, 19, 21
Неблагоприятни дни - 20

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Тази седмица по-добре не предприемай нищо ново и оригинално. Подобни действия няма да имат успех, а ще ти отнемат много време и сили. Завърши започнатото, прави си планове и приемай случващото се спокойно. Възможно е да усетиш умора и да се затрудниш в грижите за собственото си самочувствие и външен вид, тъй като това изисква доста усилия. Но не се притеснявай от временните трудности. За упорството, с което продължаваш да работиш над себе си ще бъдеш възнаграден през уикенда.

Благоприятни дни - 17
Неблагоприятни дни - 20, 23

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако имаш възможност да забегнеш в далечна страна, възползвай се. Ако нямаш такава възможност, вземи си отпуск и просто замини някъде. В краен случай прекарай няколко вечери в клубове, които не си посещавал, а през почивните дни непременно отиди колкото се може по-далеч от дома си. Работата е там, че са ти необходими нови впечатления – и колкото по-ярки са те, толкова по-добре. Това ще ти даде възможност да погледнеш нещата под различен ъгъл, да си по-обективен и по-адаптивен, по-подготвен.

Благоприятни дни - 18, 22
Неблагоприятни дни - 19

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако животът ти се струва сив и безинтересен – направи си празник. Всичко е в твои ръце! Започни с това, всеки ден да се обличаш в нов стил. Измисляйки различни тоалети и подбирайки подходящите към тях аксесоари, ще се забавляваш. Освен това по този начин, може да заинтригуваш човека, чийто внимание отдавна се опитваш да привлечеш. Може да се замислиш и за предстояща „ваканция” - интересно, увлекателно пътешествие или круиз с незабравими впечатления.

Благоприятни дни - 17, 20, 23
Неблагоприятни дни - 19

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

През тази седмица ще влагаш във всичко максимум сили и енергия, но не очаквай същото от околните. Разпредели равномерно силите си между многобройните си задължения и не позволявай на умората да остави следи върху лицето ти. Отмени купоните за по-добри времена и се постарай да се наспиваш добре. Желателно е да не се намесваш в хода на събитията – разбиране и търпение е ключът към успеха ти сега.

Благоприятни дни - 17, 20, 23
Неблагоприятни дни - 18

РИБИ 20.02 – 20.03

Тази седмица ще постави на изпитание чувствата ти. Отношенията ти с любимия човек ще бъдат доста бурни. Търси причината в себе си – бъди внимателен и не се поддавай на флирт, тъй като прекалената общителност може да стане причина за ревност и продължителни конфликти. Хубаво е да избягваш места и мероприятия, на които се плетат интриги. По-добре прекарай времето си с приятели, с които отдавна не си бил и които искрено ще ти се зарадват.

Благоприятни дни - 20, 22
Неблагоприятни дни - 19

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Никол Кидман, австралийската актриса и бивша съпруга на Том Круз, празнува рожден ден на 20 юни, когато през 1967 г. се ражда в Хонолулу, Хавайските острови, а години по-късно е сред най-красивите червенокоси жени в Холивуд.
 

More Astro