Следва

17 юни, понеделник - Риана

12 дни "преди" и "след" рождения ден. Какво се случва с емоционалното ни състояние

През това време, трябва да следим емоционалното си състояние, да избягваме лошото настроение, меланхолията...

Astro преди 1 година

Съдбата на човек в много отношения се определя от положението на звездите и планетите в Слънчевата система в момента на раждането му. Звездите и планетите изпращат в първата минута от новия живот поток от животворна енергия, която определя потенциалните възможности на човека, неговия характер и мисията му на Земята.

Всяка година на рождения ден отново се прокарва мост между Небето и Земята, по който човек получава заряд с планетарна енергия за година напред. В зависимост от това как човек се разпорежда с тази енергия, зависи в какво състояние ще бъде в последния месец преди рождения си ден.


2022: най-важните астрологични дати през годината


Икономичното използване на жизнените сили, баланса, душевното спокойствие и добронамереността помагат на всеки от нас да стигне до деня на раждането си в добра форма. Но като правило, нервното напрежение, стреса, болестите, разочарованията отнемат много от енергията и стигаме до рождения си ден изтощени не само физически, но и психически.

Някои хора в последния месец преди рождения си ден стават апатични, вяли, с повишена раздразнителност, буквално всичко им се изплъзва от ръцете.

Затова се препоръчва 30 дни преди рождения ден да не се ангажираме с допълнителни грижи, да не се преуморяваме. Най-добре е да си вземем отпуск и да си отдъхнем. А самия рожден ден да посрещнем тихо, обграждайки се с кухненска суета и пайове. Може да празнуваме в шумна компания няколко дни по-късно. 

12-те дни след рождения ден притежават магически свойства. Те отразяват събитията от предстоящата година. Първият ден съответства на първия месец, вторият - на втория месец и т.н. Ако си направим труда и запишем събитията, случващи се с нас и около нас през всеки от 12-те дни, ще бъдем изумени как всичко точно съвпада.



Но още по-важен и интересен е дванадесетдневния период преди рождения ден. В този период могат да бъдат програмирани и заложени циклите на важни и полезни неща за цяла година.

През това време трябва да следим емоционалното си състояние, да избягваме лошото настроение, меланхолията, да не се поддаваме на раздразнение.

През 12-ия ден преди рождения ден се препоръчва уединение, равносметка на изминалата година, осмисляне на успехите и грешките.

През 11-ия ден се правят планове за следващата година, полага се основата на приятелски отношения.

През 10-ия ден трябва да се погрижим за кариерата си, да положим основите на професионални успехи, да уредим отношенията си с висшестоящите.

През 9-ия ден - да положим основите на културното просвещение през предстоящата година, да отидем в този ден на театър, да разработим програма за пътувани. Всичко планирано може да се сбъдне.

През 8-ия ден трябва да разработим поредица от положителни промени в живота си с мотото: "Така не трябва повече да живея!"

През 7-ия ден е добре да положим основите на деловото сътрудничество или встъпването в брак.

През 6-ия ден трябва да се погрижим за здравето си, да започнем цикъл от лечебни процедури, да се отървем от лошите навици, да подобрим отношенията с колегите, да обезпечим служебното си положение.

През 5-ия ден е добре да проведем някакво празнично мероприятие, среща, обяснение в любов на приятел или съпруг, да обърнем внимание на децата си.

През 4-ия ден - да обърнем внимание на домашните работи и семейството си, да се погрижим за родителите си.

През 3-ия ден се препоръчва установяне на бизнес контакти, семейни връзки, провеждане на обучения.

През 2-ия ден трябва да се погрижим за материалното благосъстояние, да направим изгодна инвестиция, покупка, необходими придобивки.

1-ия ден - рожден ден - ден на самоутвърждаване по принцип - "АЗ СЪМ!" Много е важно през целия ден да запазим радостно настроение и оптимистичен поглед за бъдещето, да прекараме деня с приятни за сърцето и душата хора.

Прилагането на горните прости правила ще ни помогне по-пълно и хармонично да разкрием собствените си способности и да реализираме набелязаните цели. Това несъмнено ще увеличи шансовете ни за успех и щастие през годината след деня на нашето раждане.


Какво да манифестира всяка зодия за 2022, ако иска нещата да й се получат


 

More Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!