12 дни

12 дни "преди" и "след" рождения ден. Какво се случва с емоционалното ни състояние

През това време, трябва да следим емоционалното си състояние, да избягваме лошото настроение, меланхолията...

Съдбата на човек в много отношения се определя от положението на звездите и планетите в Слънчевата система в момента на раждането му. Звездите и планетите изпращат в първата минута от новия живот поток от животворна енергия, която определя потенциалните възможности на човека, неговия характер и мисията му на Земята.

Всяка година на рождения ден отново се прокарва мост между Небето и Земята, по който човек получава заряд с планетарна енергия за година напред. В зависимост от това как човек се разпорежда с тази енергия, зависи в какво състояние ще бъде в последния месец преди рождения си ден.


2022: най-важните астрологични дати през годината


Икономичното използване на жизнените сили, баланса, душевното спокойствие и добронамереността помагат на всеки от нас да стигне до деня на раждането си в добра форма. Но като правило, нервното напрежение, стреса, болестите, разочарованията отнемат много от енергията и стигаме до рождения си ден изтощени не само физически, но и психически.

Някои хора в последния месец преди рождения си ден стават апатични, вяли, с повишена раздразнителност, буквално всичко им се изплъзва от ръцете.

Затова се препоръчва 30 дни преди рождения ден да не се ангажираме с допълнителни грижи, да не се преуморяваме. Най-добре е да си вземем отпуск и да си отдъхнем. А самия рожден ден да посрещнем тихо, обграждайки се с кухненска суета и пайове. Може да празнуваме в шумна компания няколко дни по-късно. 

12-те дни след рождения ден притежават магически свойства. Те отразяват събитията от предстоящата година. Първият ден съответства на първия месец, вторият - на втория месец и т.н. Ако си направим труда и запишем събитията, случващи се с нас и около нас през всеки от 12-те дни, ще бъдем изумени как всичко точно съвпада.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.