Следва

Брюкселски бизнес

Близначки и еротични модели напират за короната на Мис България 2013

Националните кастинги за конкурса Мис България 2013 приключиха този уикенд при огромен интерес в София...

People of art преди 10 години

Националните кастинги за конкурса Мис България 2013 приключиха този уикенд при огромен интерес в София. Най-красивите столичанки трябваше да се изправят срещу конкуренцията на момичета от цялата страна като Мис Видин 2012 и Мис Бургас 2012, които се опитаха да хванат последния влак за конкурса. За първи път в конкурса за красавиците нямаше възрастови, ръстови или други ограничения, което провокира дами с различна, дори нестандартна красота да се включат в надпреварата. Така най-красивото риалити „Мис България” за първи път ще покаже представителна извадка от всички, явили се на кастинга.

Една от дамите, които влечатли оценяващите беше 40-годишна столичанка, живяла дълги години в Германия. Тя очарова Витомир Саръиванов – делегиран продуцент на TV7, фотографа Велислава Каймаканова-Ножарова, психолога Ани Владимирова и откривателя на модни таланти Тихомир Белегански със смелостта си застане редом до 16-18-годишни мераклийки за короната. Сред кандидатките беше и красавица с шоколадов цвят на кожата, която събра погледите на журито с екзотичен външен вид. За два дни пред погледите на екипа преминаха и две двойки еднояйчни близначки. В една от двойките първоначално се яви само едната сестра, която се оказа първа подгласничка на Best Erotic Model 2012. След като Вито и компания обаче разбраха, че има сестра-близначка веднага я помолиха да изивика и нея.



Скоро предстои да бъде обявен финалният избор на експертното жури. Най-интересните хубавици ще станат част от грандиозен и напълно различен риалити „Мис България 2013”, който ще се излъчи това лято по TV7.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра