Следва

Благой Георгиев стана баща за втори път

Обичта на известните - Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли на романтична вечеря в Испания

Актьорите отново накараха всички да завиждат на тяхната любов, след като бяха забелязани да вечерят на свещи, хапвайки вкусна храна и гледайки се с обожание в очите, по време на престоя им в Барселона преди дни...

People of art преди 10 години

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли отново накараха всички да завиждат на тяхната любов, след като бяха забелязани да вечерят на свещи, хапвайки вкусна храна и гледайки се с обожание в очите, по време на престоя им в Барселона преди дни.

Роденият във Ванкувър холивудски актьор, който в последно време е насочил погледа съм към анимацията и озвучава един от героите от филмчето "The Croods", заедно с Ема Стоун и Никълъс Кейдж, се появи на премиерата на лентата в Испания сам, но след като приключи с ангажимента веднага се върна при съпругата си, за да я удостои с необходимото внимание.

Блейк стоеше прекрасно до него със своя черен гащеризон с блестящи странични декоративни елементи Chloé, възкачена на чифт Louboutin и се усмихваше тайнствено, докато следваше любимия си плътно без да го губи от поглед.

Цял праник на любовта изглеждаше това пътуване на влюбените, а ние си мислим защо не и втори меден месец направо, след като така или иначе първият им беше много кратък и определено не в чужбина.







В началото на своята връзка двамата актьори трудно можеха да си позволят пътувания, където и да е било, защото пазеха общия си интимен живот в такава тайна, че цял Холивуд остана изненадан, когато се разбра, че двамата са се оженили.

Райън, който е на 36 години и Блейк – 11 години по-малка от него, се сгодиха тайно през юни миналата година, а през септември си казаха "Да!" на изключително скромна церемония. Това не е първият брак за Рейнолдс, който преди бе женен за Скарлет Йохансон. От своя страна 25-годишната Блейк за пръв път мина под венчило, въпреки че имаше сериозна връзка с партньора си от сериала "Клюкарката" Пен Бедглей, а и с Леонардо ди Каприо.










 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра