Следва

Джесика Симпсън роди отново

Марк Зукърбърг оглави гей парада в Сан Франциско

С участието на служители както от неговата компания, така и от конкурентите Apple и Google...

People of art преди 10 години

Планираният шести гей парад може и да беше отменен у нас тази година я заради протестите, я заради несъгласието на Светия синод, но в Сан Франциско нещата съвсем не се развиха по този начин за жителите с хомосексуални предпочитания. Гей парад не само, че имаше, но той дори бе оглавен лично от шефът на социалната мрежа Facebook Марк Зукърбърг.

С участието на служители както от неговата компания, така и от конкурентите Apple и Google, основателят на най-голямата социална мрежа не се притесни да застане зад различно ориентираните, еднополови връзки и зад този вид взаимоотношения. 700 бяха душите от Facebook, които участваха в гей парада. Групата нае трамвай, украсен с хомосексуална символика, а на публикуваните снимки от мероприятието се вижда сияещият Марк Зукърбърг, раздаващ цялата си енерия за каузата.

В последните дни гей паради се провеждат в много страни по света, вкл. САЩ. Американският гей парад се проведе няколко дни след като Върховният съд на САЩ взе решение, което изравнява всички права на хетеросексуалните и еднополовите двойки.










 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра