Следва

Тарт с козе сирене, черен чесън и мед

Седмичен ХОРОСКОП - 15 – 21 юли

Жизел Каролине Бюндхен е родена на 20 юли, 1980г. в южния бразилски град Трес де Майо в...

Astro преди 10 години

 ОВЕН 21.03 – 20.04

Седмицата е идеална за покупка на бижутерия – при това звездите ти препоръчват да не купуваш стандартни украшения от първия магазин, а да поръчаш нещо оригинално при частен бижутер. По отношение на материала не се безпокой – майсторите обикновено разполагат със свои. Най-добрите дни за оформяне на поръчката са вторник, сряда и петък. В личен план е необходимо да промениш своето поведение по отношение на любимия човек, ако искаш да не го загубиш. Остави на спокойствие принципността си и престани да преувеличаваш недостатъците му – това не е в твоя полза. Петък и почивните дни са благоприятни за пътуване извън града – разбира се, с приятна компания.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако дълго и безуспешно си търсил в магазините тоалета на своите мечти, звездите те съветват да подходиш към въпроса творчески. Откажи се от мислите си за закупуване на нещо готово. Вместо това нарисувай няколко скици и отиди с тях при добър шивач – резултатът от вашите съвместни усилия ще надмине и най-смелите ти очаквания. И не забравяй добре да подбереш аксесоарите – те ще допълнят индивидуалния ти облик. Ще изглеждаш неотразимо и околните ще го оценят. В личен план може леко да се поскараш с човека до теб заради дреболии – ще ти бъде трудно да намериш общ език с него. Твоето несдържано поведение може да предизвика ответна реакция, затова е желателно да бъдеш дипломатичен и тактичен, ако искаш да запазиш добрия тон в отношенията.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако си изморен и чувстваш леко неразположение, остани си у дома. Трудовите ти подвизи не са необходими на никой, а болезненият външен вид не е в твой интерес. Интензивните спортни занимани също не са препоръчителни през тази седмица – имаш нужда от почивка. Най-добре се постарай да отделиш повече време за приготвянето на здравословна храна. Поне един път на ден хапвай свежи плодове или зеленчуци – всякакви, но непременно всеки ден. В личен план не се доверявай много на интуицията и желанията си. Бъди внимателен в разговорите – има голяма опасност да наговориш излишни неща. Може да се окажеш обидената страна, но се постарай да не правиш от това трагедия.

РАК 22.06 – 23.07

Периодът е благоприятен за обществени изяви, за посещения на нови изложби, ресторанти, премиери. Сега ще блестиш, тъй като изглеждаш и се чувстваш превъзходно и показваш на околните добрите си страни. Само не забравяй, че организмът се нуждае от почивка. След приятна и изморителна вечер, помързелувай и вземи релаксираща вана с много пяна и ароматни соли.. Не икономисвай от съня си, необходимо е да се наспиваш добре. Седмицата е благоприятна за затопляне на отношенията с любимия човек. Ще ти се наложи да се въздържаш от спорове и дискусии с половинката си, тъй като твоята несдържаност и упорство са способни да предизвикат бурен конфликт.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица ще ти подари приказни възможности. Ситуацията е благоприятна за контакти, сътрудничество, интересни пътувания. Ще привличаш като магнит успеха. Най-силният ти коз ще бъде безупречният външен вид. Звездите те съветват да се съсредоточиш върху детайлите. Направи акцент на нещо, което ще е привлекателно и запомнящо се. Това може да е контрастен аксесоар, оригинална гарнитура или любопитна щампа. Не се страхувай да фантазираш, но не се и увличай твърде много. Не отказвай съвет или помощ от близък приятел.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Не отказвай покани за купони, ходене на театър и други мероприятия – изглеждаш великолепно и околните ще са възхитени от теб. А часове, които ще отделиш за танци и разходки ще стопят моментално излишните калории и ще ти позволят да не се безпокоиш за фигурата си. Сега можеш всичко да похапваш, но не злоупотребявай все пак с мазната храна. В личните отношения ще си склонен към скептицизъм, от което на първо място ще пострада обектът на твоята привързаност, а след това и ти самия. Бъди малко по-добър отколкото е необходимо!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Очаква те пълно разбирателство и духовна близост с любимия човек. Възможни са проблеми от натрапчиви обожатели, затова не флиртувай и по-малко стрелкай с очи, за да не даваш поводи за ревност. В сряда и четвъртък можеш да обновиш гардероба си и да си купиш хубава козметика. Потърси нещо ново и подходящо за теб. Почивните дни посвети на дома и близките, в противен случай може да ти се обидят. А неделя вечер е добро време за срещи с приятели.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Бъди деликатен с любимия. Любовта не търпи външни вмешателства и груби намеци. Не позволявай работата да погълне цялото ти време и внимание. Звездите те съветват да посетиш салон за оригинални масажи – масаж с камъни (hot stone), с мед, с шоколад, с розмарин или с морски водорасли. Масажът гони стреса, носи красота и здраве. Такава процедура ще изглади малките бръчки, ще подобри циркулацията на кръвта и ще тонизира кожата.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През тази седмица контролирай емоциите си, тъй като гневът и агресията ще ти носят затруднение в работата и в контактите с официалните инстанции. Имаш нужда да изхвърлиш малко адреналин. Замини за Африка или скочи от висока скала в ревящ водопад. Времето е подходящо за активен отдих : изкачване на планини, походи, далечни пътувания. Имаш нужда от риск и победа, от напор и агресия. Възможно е в работата да се добереш до истина, да попаднеш в афера или да се окажеш на място, където не са те очаквали. Каквото и да решиш – да смениш прическата, работата, квартирата – ще е успешно. Сега не експериментирай с екзотични блюда, избягвай остри и непривични храни.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Всяка необмислена дума може да се обърне срещу теб. Ако се вслушаш в себе си и се довериш на интуицията си ще ти върви и ще реализираш замисленото. В избора на дрехи стандартните решения не са за теб – смело претворявай и най-безумните си планове, особено що се отнася до украшенията. Не си струва да носиш това, което носят всички наоколо. Звездите те съветват през тази седмица да направиш ароматен шопинг – парфюмерия и всякакви ароматизирани средства за тяло, освежители на въздуха и т.н. Сподели удоволствието с любим човек. Свежо и релаксиращо преживяване във ваната или под душа са добра увертюра към "палава" нощ.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Прояви своята комуникативност и няма да съжаляваш. Необходимо е да си през цялото време в центъра на събитията, за да не пропускаш важна информация. Сряда – благоприятен ден за срещи и взимане на сериозни решения. А в четвъртък по-добре не ревнувай и не изяснявай отношенията си – потърпи до петък. Събота е прекрасен ден за срещи и нови запознанства. Неделя - дошло е време да си подредиш гардероба. Не се стягай толкова – има голяма вероятност да намериш в ъгъла на най-горния рафт актуални „одежди”, за които отдавна си забравил. Такава изненада ще ти е от полза – сега едва ли можеш да заделиш достатъчно средства, за да обновиш гардероба си.

РИБИ 20.02 – 20.03

Личният живот през седмицата може да се окаже противоречив. Приливи на страсти ще са съпроводени с изблици на ревност и неочаквани конфликти. Бивши обожатели ще напомнят за себе си. През този период очаквай случайни срещи и неочаквани покани. Приятно е когато разбереш, че някой продължава да изпитва чувства към теб, но първо “Не влизай два пъти в една река” и второ, това може да развали сегашните ти отношения. Приемай цветя и комплименти, но тялото си запази за любимия човек!

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Жизел Каролине Бюндхен е родена на 20 юли, 1980г. в южния бразилски град Трес де Майо в Хоризонтина, провинция Рио Гранде до Сул. 

Жизел е бразилски супермодел от немски произход, която е смятана за най-известния и скъпоплатен модел в света. Нейната кариера започва през 90-те години на миналия век.

Най-интересната история за нея е откриването ѝ за професионалната мода. Бразилски моден агент я забелязва, когато е на 14 години и яде БигМак в Макдоналдс.

Започва с появяване по билбордове, списания и телевизионни предавания. Участва и във филмът " Такси в Ню Йорк ".

В момента тя е лице на над 20 модни марки от различни страни. Избрана е от списание "Тайм" през 2007 г. на 100-те най-влиятелни хора в света, класирана е № 45 в списъка на Австралия на "100 най-секси жени в света" FHM 2011.

More Astro