Следва

Теди Велинова роди син на д-р Енчев

Facebook моменти: Хайди Клум изпрати поздрави от Рая

Girls just wanna have fun...

People of art преди 10 години

Girls just wanna have fun - и Хайди Клум е живото доказателство затова, че дори и на 40 все още може да се забавлява по най-добрия начин.

Напоследък топ моделът се подвизава на едно истинско райско място, и не спира да ни показва колко и е добре там по време на целия си престой. Става въпрос за Бора Бора, а доказателство за великолепието на това неземно кътче са всички снимки, с които красавицата ни удостои.


Първият кадър е именно последният, който Хайди публикува в социалните мрежи, с посланието: "От последния ден в Рая!". На него тя е само по монокини и съвсем небрежно е закрила гърдите си с ръце. Подобна, но доста по-забавна снимка тя публиува и преди дни, когато се пошегува с феновете си като позира топлес на плажа с нарисувана от мидички усмивка на корема.



... показа и загорялото си дупе ...



Блондинката явно истински се е отдала на летни емоции и плажни веселби, защото и в началото на месеца се снима във водата с американското знаме точно на националния празник 4 юли. Истината е, че обичаме тази жена и сме сигурни, че без значение дали е на 40, 20 или 60 тя ще е все така привлекателна и неизмено една от най-желаните жени в света.



 

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра