Следва

Editors' choice - 5 неща, без които не тръгвам на лятна ваканция - Пола

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29.07 – 04.08

Aмериканска актриса, известна с ролята си на Фиби Буфе в комедийния сериал "Приятели", ще навърши 50 години на 30 юли...

Astro преди 10 години

ОВЕН 21.03 – 20.04
Избягвай крайностите във всичко, особено при финансовите въпроси. Скъперничеството и разточителството са еднакво противопоказни за теб в този период - ще трябва да стигнеш до разумен компромис с портфейла си. Бъди внимателен с всички видове игри - любовни и хазартни. Постарай се всички планове и мечти да са базирани на добра преценка.

Благоприятни дни - 30, 1, 2
Неблагоприятни дни - 3

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05
Не забравяй, че животът се състои от малки неща, на които не придаваш значение. Придържайки се към това просто правило, ще постигнеш желаните резултати в професионалната си дейност и ще усетиш успехи и в личния живот. Пиленцето може да кацне на рамото ти - късметът ще те съпътства, не пропускай шанса си. Така че, успех!

Благоприятни дни - 30, 31
Неблагоприятни дни - 2

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06
Сега ще ти е необходимо да се отпуснеш. В последно време полагаш много усилия. Намали напълно спортните занимания и козметичните процедури. Най-добре прекарвай повече време у дома с нова книга, посети театър или кинопрожекции. Казано накратко заеми се с интелектуален отдих. Погрижи се не само за собствената си форма, но и за съдържанието. В сферата на личните отношения се придържай към най-простата и разработена схема на действие, за да няма разногласия.

Благоприятни дни - 29, 31
Неблагоприятни дни - 2

РАК 22.06 – 23.07
За Раците - важен етап. Необходимо е да се замислиш за себе си и за мястото си в живота, да преразгледаш своите възгледи, да промениш нещо или да се заемеш с различни дейности. Всичко ще ти се отдава лесно и безпрепятствено. Само избухливостта може да ти навреди. Настроението ти може да се помрачи единствено от обемната рутинна работа или дребни домашни дела. Давай смело напред, усилията ти ще бъдат възнаградени!

Благоприятни дни - 29, 31, 1
Неблагоприятни дни - 3

ЛЪВ 24.07 – 23.08
Старай се да не се надценяваш и да не се опитваш на всяка цена да бъдеш център на внимание. Отнеси се с любов към своята работа и отговорности. Банално е, но пък толкова вярно – търси радост и удоволствие и в най-дребните и ежедневни неща и ще бъдеш възнаграден. Внимателното отношение ще ти донесе признание и нужната подкрепа.

Благоприятни дни - 29, 31, 3
Неблагоприятни дни - 30

ДЕВА 24.08 – 23.09
Може да се наложи да преживееш разочарование от близък приятел. Звездите те съветват да не си правиш далечни изводи и да не проектираш обидата си върху целия свят. Дори някой да е злоупотребил с доверието ти, това не означава, че трябва да променяш отношението си и към останалите хора. Не се отказвай от купони или концерти – използвай всяка възможност да се откъснеш от тъжните си мисли. Ако все още нямаш нова чанта, звездите те съветват да не се бавиш и да си набавиш. Лятото е в разгара си, а ти имаш нужда от ярък и необичаен аксесоар – при това не е задължително да бъде скъп.

Благоприятни дни - 30, 2
Неблагоприятни дни - 4

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10
Везните трябва да бъдат готови на всякакви обрати през този период! За да си добре подготвен за всяка ситуация, приключвай по-рано започнатите дела и се постарай да изпълняваш обещанията си. Бъди сдържан, избягвай открита конфронтация с висшестоящи и прави компромиси. Ако се вслушаш в съветите на звездите ще се справиш бързо с трудностите и проблемите.

Благоприятни дни - 29, 1, 2
Неблагоприятни дни - 30

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Свикнал ли си да прикриваш емоциите си? Тази седмица за Скорпионите забраната е вдигната! Позволи на околните да те видят такъв какъвто си, сподели доброто си настроение. Ако се чувстваш уморен или си разстроен за нещо, понеже нещо се е объркало и не е станало така, както би искал, обърни се към приятелите и близките. Те ще те разберат, подкрепят и помогнат. Твоята откритост ще обърне живота ти към по-добро!

Благоприятни дни - 31, 1, 4
Неблагоприятни дни - 30

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Звездите те съветват да се запасиш с търпение през тези дни, да не проявяваш прекалени емоции и да не демонстрираш пред околните бурни чувства. Това ще те спаси от разочарования и клюки зад гърба ти, ще ти позволи в нужния момент да прибегнеш към помощта и съветите на колеги и приятели. Бъди внимателен в изявленията си - думите ти може да бъдат разбрани погрешно.

Благоприятни дни - 31, 2, 3
Неблагоприятни дни - 29

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01
В този период за Козирозите е характерна прекомерна откровеност с околните. А това може да доведе до грешки в оценката на ситуацията, от което веднага ще се възползват твоите недоброжелатели. Успехът в професионалната или друга дейност ще зависи изцяло от способността ти да работиш в екип, да бъдеш тактичен и да взимаш разумни и често компромисни решения. Успех!

Благоприятни дни - 3, 4
Неблагоприятни дни - 31

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02
Водолеите трябва да плуват срещу течението и да се борят, ако не с трудности и предизвикателства, със своите желания и нежелания. Възможно е да ти се иска да правиш, не това, което другите очакват от теб. Преодолявайки собствените си слабости, ще се увериш, че не всичко е било напразно..

Благоприятни дни - 29 30 1
Неблагоприятни дни - 4

РИБИ 20.02 – 20.03
Ако Рибите сега се движат бавно, ще постигнат много. Не залагай на скоростта, а на мъдростта и самообладанието. Сега за теб не е толкова важно да стигнеш първи до финала, а колко енергия ще ти остане в този момент. Борбата тепърва предстои! Вероятно ще ти се наложи да се убедиш, че старите, доказани отношения са за предпочитане пред новите запознанства.

Благоприятни дни - 31, 1, 2
Неблагоприятни дни - 29

 


*Aмериканска актриса, известна с ролята си на Фиби Буфе в комедийния сериал "Приятели", ще навърши 50 години на 30 юли.


More Astro