Следва

Нежен портокалов аромат в Ястребец Уелнес и Спа

Седмичен ХОРОСКОП - 12 - 18 август

Най-младата носителка на Оскар за участието си в "Наръчник на оптимиста" е родена на 15 август, 1990...

Astro преди 10 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Седмицата може да се окаже твърде нервна. Силни преживявания може да предизвикат главоболие, безсъние, проблеми с кожата или с храносмилателната система. Въпреки това, звездите не ти препоръчват сега да взимаш успокоителни. Опитай се да нормализираш състоянието си с други, по-щадящи начини.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През тези 7 дни ще ти е присъщо контрастно настроение с нотки на високомерие. С удоволствие ще защитаваш своите любимци, но може да издевателстваш над хората, към които изпитваш антипатия, да се гневиш и отнасяш враждебно. Авторитаризмът се активира в момент на недоволство от собствените нужди, раздразнение, така че се опитай да се справиш, получавайки паралелно свежи емоционални впечатления.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Раздавай добро и улавяй всеки миг от живота, той е прекрасен и представлява безценен капитал в съкровищницата на духовния опит! Движи се, общувай повече с приятели, срещай се с нови хора, установените контакти впоследствие може да изиграят ключова роля. Няма случайни срещи! За да запазиш партньорската идилия, трябва да предоставиш напълно юздите на спътника си, не забравяй че вие сте две половинки на едно цяло, които функционират в унисон.

РАК 22.06 – 23.07

Инвестирай щедро ресурси в любимите си занимания, нищо не икономисвай и запази целостта си, независимо дали работиш, твориш или се забавляваш. Трудовите постижения ще станат доказателство за твоята ценност като личност, самочувствието ти рязко ще се увеличи. Очаровай с красота, работи с въодушевление и ще има с какво да се похвалиш. Въпреки че у дома дискомфортът продължава, не прибягвай до насилие и търси отдушник настрани.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Лъвовете се открояват сред тълпата с ярка пасионарност, представителна външност, с неизчерпаема енергия, на която непременно трябва да се намери рационално приложение. През този период инстинктът към възраждане ще се явява двигател към действие, така че си готов да пуснеш в действие модернизиран генератор и да започнеш живота си на чисто, оставяйки грешките в миналото и всичко, което си отработил психически. Дебютирай в области на дейност, които ти харесват, където може творчески да се себереализираш и да постигнеш плодотворни резултати. И не забравяй, че на любовния фронт искреното приятелство е Светая Светих и е висша проява на любов!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Преодолявайки кармичния Рубикон, се старай да се уединяваш, това няма да превърне битието ти в затвор, напротив виртуалното пътуване и медитативното "изключване" от реалността, ще те заредят с ентусиазъм, очертавайки правилния път на развитие. Сега си вездесъщ и като "неутрино" преминаваш през материята почти незабелязано. Така че няма да има нищо скрито от теб, но притежаването на уникална информация е съблазнителен повод за изкусна манипулация на хората, който трябва да избягваш. В кариерата всичко е наред, тук грее щастлива звезда, така че не трябва да се страхуваш от конкуренцията, от компетентни специалисти и от любимци на шефа.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Индикатор за твоето духовно развитие се явява многоликия приятелски кръг и когато някой не отговаря на мирогледа ти, сбогувай се и попълни вакантното място с нов побратим и заедно работете за постигането на общи цели, удовлетворявайки взаимните си интереси. Без приятели Слънцето сякаш помръква за теб. През този период ще си принципен, но доста мекушав и ще си готов да се разкъсаш на парчета, заради колективните интереси. Само не се движи от меркантилност, снобизъм, егоизъм, защото това, което ще ти предлага лукавия глас в теб ще звучи много по-примамливо и леко от това, което ще ти говорят ангелите!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Живот изпълнен с динамика, екстремизъм, психологически тонус на максимум. Забрави за спокойствието и с радост се потопи в необуздания поток от непредвидими ситуации. Кулминация преживяват не само партньорските отношения, но реалността ще ти предостави интересни стимулиращи изненади, където ще ти се наложи символично да умреш и да се преродиш на ново ниво, като Феникс от пепелта с нова astrodata. С желание продиктувано от обстоятелствата ще се освободиш от стари нагласи, възгледи и убеждения, комплекси и тогава в любовната, сексуалната и деловата сфера ще настъпи пълен кеф.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Прекрасен период за тези представители на знака, които биха искали да променят нещо в традиционния си начин на живот и не са успели да намерят нито време, нито сили да го направят. Сега можеш да го направиш и то без каквито и да е сериозни усилия от твоя страна. Може да спазваш диета, да започнеш тренировки, да се отървеш от лошите навици, да коригираш дневния си режим. Положителни промени в здравословното си състояние ще забележиш още преди уикенда.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През тази седмица лесно ще се уморяваш от всякаква дейност - било то физическа или умствен труд. Звездите ти препоръчват да си направиш почивка - просто да се занимаваш само с това, което ти е приятно и е по силите ти, дори това да е само отпуснато лежане в шезлонг на брега на морето. Представителите на знака, за които заминаването е невъзможно, е препоръчително да редуват периоди на активност и безделие. Би било хубаво, ако вторите се окажат по-продължителни от първите.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Маратонът за изграждането на персоналния имидж набира скорост. С лекота ще разпериш крила и ще се издигнеш над рутината на ежедневието и ще видиш как да направиш света по-добър, по-съвършен, където няма зло и цари доброта и любов. Идеалистичните пориви са нормална потребност за сърце, открито демонстрирайки своите умения и таланти. Деловото сътрудничество през този период е благословено за теб, а брачният партньор ще ти носи късмет и успех. Наслаждавай се на любимия човек до теб и прощавай на враговете си!

РИБИ 20.02 – 20.03

Повечето представители на този знак в следващите няколко дни ще усещат известно безпокойство, някои ще преливат от емоции и ще са на ръба на нервна криза. Опитай се да запазиш спокойствие, погледни на вълнуващите ситуации от високо и малко по-философски. В краен случай може да вземеш успокоителни, след консултация с лекар.



Най-младата носителка на Оскар за участието си в "Наръчник на оптимиста" е родена на 15 август, 1990 година, в щата Кентъки. За тези 23 години, които Дженифър Лоурънс ще навърши в четвъртък, актрисата се снима в три касови филма за последната година и стана лице на Miss Dior, което е признание за успеха на момичето във всички направления на звездната й кариера.

More Astro