Следва

Миша Бартън остана сама

Viasat History с нова премиера през август – „Назад във врeмето: Семейството“

null

Movies & TV преди 10 години

В неделя, 25 август, от 21:00 ч. зрителите на Viasat History ще могат да гледат премиерата на документалната поредица от Великобритания „Назад във врeмето: Семейството“ (Turn Back Time: The Family).

Престижният сериал проследява миналото на три съвременни семейства – Медоу, Тейлър и Голдинг, започвайки от 1900 г. и преминавайки през 5 съществени исторически периода на последното столетие.

Първият е времето на работническата класа, през епохата на крал Едуърд, където се-мействата са принудени да се справят с несгодите на бедността и мизерията, докато другите живеят в охолството на средната класа. Следват изпитанията на войните, а впоследствие ги застигат трудностите на расизма, изолацията и раздялата със скъпите близки.

Накрая, 70-те години на 20-и век донасят стачки, 3-дневна работна седмица, режим на тока и водата, освобождаване на жените от закостенелите норми.

Дали след като преминат през несгодите на времето трите семейства ще са единодушни коя е златната епоха за фамилиите им? Ще разбираме всяка неделя от 21.00 ч. по Viasat History.
 

More from View Sofia

More Movies & TV