Следва

MUSIC TODAY: Любимото парче на ETHNO момиче - Карла

Шакира и Милан отново оставиха Пике

36-годишната изпълнителка беше хваната в добро настроение за пореден път, без да й личи умората от продължителния полет...

People of art преди 10 години

Шакира изглежда спокойна майка. Обратно на много други Холивудски звезди, които не дават и миг светлина от светкавици да падне върху децата им, колумбииската певица не се притеснява да позира навсякъде с невръстния Милан, въпреки че е постоянен и неомръзващ обект на папараците.

36-годишната изпълнителка беше хваната за пореден път, без да й личи умората от продължителния полет, на летището в Ел Ей, което напоследък доста често използва имайки предвид ангажимента й към музикалното шоу "The Voice", в отлично настроение. Блондинката, която живее в каталунската столица заедно с половинката си Пике и непрекъснато пътува, за да може да балансира между кариерата и любовта, прояви търпение към фотографите, които я очакваха и им се усмихна щедро преди да се качи в колата.

Облечена в черна тениска и мини пола, тя демонстрира и пищните си секси извивки, които успя да си върне напълно само осем месеца след раждането.



Наскоро певицата разкри пред сп. Self, че е успяла да свали излишните килограми, благодарение на зумба и кардио тренировки, вдъхновени от балета.

"Не съм обсебена от несъвършенствата на тялото си, защото го разглеждам като едно цяло. Освен това смятам, че мъжете се впечатляват повече от увереността на една жена, а не от това дали изглежда перфектно."

Вярваме й напълно.






 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра