Следва

Стивън Кинг на живо в Culture Beat

Сватбата на Кейт Босуърт и Майкъл Полиш - първите снимки

Двамата си казаха "Да!" само преди дни и вече можем да се насладим на първите снимки от интимното тържество...

People of art преди 10 години

Кейт Босуърт се омъжи само преди дни и вече можем да се насладим на първите снимки от това интимно тържество.

Актрисата и режисьорът Майкъл Полиш си казаха "Да" на церемония във Филипсбърг, щата Монтана, а церемонията им беше в планинско ранчо в Рок Крик. 6600-те акра хълмове, потоци и ливади, които двамата избраха за своя сватбен ден, заемат специално място в сърцата на младоженците и всъщност са собственост на семейството на Полиш, в която двамата откриват "неприкосновеността на личния живот и селския чар на стария свят".

Булката беше откарана до олтара с конски впряг, а в тържеството се включиха около 75 души, само най-близки приятели и роднини на двойката.


Босуърт затвърди статута си на модна икона още веднъж облечена в традиционна бяла рокля с дълъг шлейф Оскар де ла Рента, а младоженецът изглеждаше достатъчно спретнат до нея в костюм Brooks Brothers.







Чудесната Кейт Босуърт, актриса, дизайнер и модел, среща за пръв път Майкъл през 2011-а на снимките на филма "Big Sur". Двамата се влюбват от пръв поглед, а официално той й предлага брак през август 2012, когато са на почивка в Южна Корея.





Прекрасни младоженци, пожелаваме ви щастие и очакваме още кадри от това мило и интимно тържество!
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра