Следва

21 години Отава от първо лице

Анджелина Джоли и трима от фамилия Джоли-Пит - Ваканция в Санта Барбара

На любопитството и упоритостта на папарците всеки от членовете на семейството реагира по различен, напълно...

People of art преди 10 години

Без да е излиза от майчинската си роля и в най-активното време на своята кариера и социална ангажираност, Анджелина Джоли реши да си почине от текущите снимки на втория й режисьорски проект, филмът "Unbroken", за да посвети скъпоценно време и на шестте си деца. Актриса бе забелязал в Санта Барбара в компанията на три от тях - Пакс и близнаците Вививън и Нокс, последните са и най-младите представители на фамилия Джоли-Пит.

На любопитството и упоритостта на папарците всеки от членовете на семейството реагира по различен, напълно свой си начин - сладко сънливата петгодишна Вивиън смуче приспивно палец и носи пухкавото си, вероятно любимо, одеяло в ръце, Нокс оглежда с интерес всичко наоколо, а Пакс е малко ядосан на снимащите, отбранявайки се от светкавиците и обективите им с голям лилав плюшен мечок.

Мама Анджелина пък е запазила пълно самообладание, като дава чудесен пример на своите съкровища как да отвръщат на прекомерната намеса в личното им пространство и занапред.
 









 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра