Следва

Домашен сладолед с диня и малини за лятно настроение

Седмичен ХОРОСКОП - 9 - 15 септември

През втората седмица на септември няма да се наложи да скучаеш. Според астрологичната прогноза още от....

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 9-15.09

През втората седмица на септември няма да се наложи да скучаеш. Според астрологичната прогноза още от понеделник биосферата ще изпита мощен тласък от напрегнатия аспект на Марс и Сатурн, носещ агресия и конфликти между обществените интереси и различните силови структури.

В страните с нестабилни режими и конфликти на населението с властта, са вероятни масови протести и сблъсъци със силите на реда. Ситуацията може да се усложни от провокативни действия и от двете страни, и непропорционално строги мерки за подтискане на недоволството.

В личен план в понеделник се увеличава вероятността от емоционална неадекватност, травматизъм и обостряне на хронични и възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, гръбначния стълб (на първо място - долната част на шията), и жлъчните пътища.

От космическите "събития" може да отбележим прехода на Венера в знака на Скорпиона, което ще изостри емоционалната чувствителност на много хора и ще засили стремежа към откритост и честност в отношенията. А от петък до неделя в същата посока ще започнат да работят и два благоприятни аспекти на Венера и Марс с Нептун и Уран, които в същото време ще допринасят за много конструктивни обществени инициативи.

Не всичко ще върви гладко: през тези дни присъства и негативна комбинация на Меркурий с Плутон, допускаща резки и дори шокиращи новини от страна на различни дестабилизиращи сили. Резултатът от такива действия може да бъде пълна загуба на доверието и възможността за съществено влияние върху текущите събития.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 09.09 – 15.09

ОВЕН 21.03 – 20.04

Емоциите под контрол!

Необходимо е да държиш емоциите си под контрол или да помолиш за помощ друг човек в тази област. Ако успееш да се овладееш, тогава понататъшните ти действия ще бъдат по-ясни и конструктивни, което ще ти позволи да постигнеш много резултати през втората половина на седмицата (независимо от сферата на дейност). Това е благоприятно време за пътуване и решителни действия. В случай, че не успееш да се справиш със своите емоции и чувства, ще усетиш спад в настроението, ентусиазма и като последица обща вялост и омърлушеност.
През тази седмица, случайните любовни истории, не само ще навредят на репутацията ти, но може да доведат и до други неприятни последици. Марс и Сатурн изискват отговорен избор. Овните в двойка, може да навредят на отношенията си с необмислени постъпки и рязко поведение.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Чака те работа!


Пред теб сега стои ясната цел за постигане на стабилност, в каквото и да се изразява тя (стабилност в работата, стабилност в отношенията). И дори да си представяш как може да бъде постигната и какво предстои да направиш, липсва ти едно важно условие - търпение и издръжливост., за да направиш всичко, което е необходимо, и да повярваш в собствените си сили, в това, че можеш да се справиш. Подкрепа, особено морална, може да получиш от хората около теб, но работата по постигането на целта, чака изцяло само теб. През първата половина на седмицата се препоръчва да съдържаш отрицателните прояви на характера и да зачиташ нуждите на партньора си. А втората половина на седмицата обещава да бъде хармонична за влюбените Телци.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Позволи си да се отпуснеш!

Натоварвайки се постоянно с мисли за това какво ще правиш по-нататък или как най-добре да постъпиш, изпадаш само в ступор и хабиш енергията си напразно. Опитай се да вървиш по-леко през живота, поне тази седмица и пътеките на съдбата сами ще те отведат там, където трябва. Ако си позволиш да се отпуснеш и престанеш да правиш ясни и задълбочени планове, не се суетиш и безпокоиш при всеки повод, сам ще забележиш колко красив е живота и колко много поводи за радост има в него. А всичко негативно ще отстъпи и няма да напомня повече за себе си. През тази седмица Близнаците ще бъдат ограничени в свободното си време и това ще се дължи на увеличение на служебните задължения. Постоянната заетост в офиса може да те сближи с колегите в работата. Добре е ако това породи по-здрави и перспективни отношения, вместо невъзможна атмосфера за изясняване на важните въпроси.

РАК 22.06 – 23.07

Популярност в тесен кръг!


Раците в периода от 9 до 15 септември може да придобият нещо неочаквано. Това касае както материалните, така и духовните блага, но тази нови ще се появи изведнъж и неочаквано. Също така има вероятност хората, родени под този зодиакален знак да станат популярни, може би в тесен кръг (например, на работното място или сред представители на противоположния пол), а може би благодарение на упорита работа ще постигнеш национално признание. Във всеки случай, скоро ще се освободиш от съществуващите проблеми, а животът ще започне да тече по по-хармоничен и спокоен начин. Не забравяй, че най-тъмната част от нощта е преди зазоряване, а в твоя случай тя не е толкова далеч.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Промени!


Седмицата предвещава промени, особено в личния живот и отношението към него, взаимодействайки с околните. Може да се върнат стари чувства, да се появят стари познати, за които си забравил. Очаквай активно общуване, приятелска компания, което до голяма степен ще засегне емоционалната страна на живота и ще донесе добро настроение. Решителните и смели представители на знака ще имат късмет в любовта зад граница. Избирай топли страни, това е мястото, където може да намериш страстна любовна връзка. Лъвовете, намиращи се в продължителни отношения, също е добре да променят обстановката и да се отпуснат. Ще имат възможност да обновят енергийните потоци вътре в двойката.

ДЕВА 24.08 – 23.09

В решителния момент бъди готов за действие!


На Девите, в този период от време, да постигнат много, може да им попречи собствената небрежност и апатия. Освен това, тези качества биха свели до минимум дори най-добрите ти постижения от близкото минало. На ако винаги си готов за действие, няма да пропуснеш възможността да промениш живота си към по-добро. Необходимо е да обърнеш специално внимание на отношенията си с любимия човек, защото са изложени на риск: може да се появят както "недоброжелатели", така и да охладнеят чувствата ви един към друг.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Бъди себе си!


В живота на Везните този период ще бъде богат на промени. Може би си мислиш, че си казал сбогом завинаги на чувствата към даден човек, но сега те може да се завърнат отново и да те обхванат с още по-голяма сила, отколкото преди. Самотните Везни може да започнат любовна афера на работното място, или да се срещнат с интересен представител на противоположния пол, на място, където преди не им се е случвало. По романтичните въпроси звездите те съветват да проявиш повече активност и инициатива. Прави това, което смяташ за необходимо и бъди себе си, отключи вътрешната си енергия. Везните, които искат да запазят връзката си е необходимо да предоставят на партньора си малко повече свобода, да не го критикуват и упрекват за недостатъците му. Примири се с раздразнението и чувството на недоволство.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Довери се на сърцето си!


Това е много благоприятно време за тези, които се занимават с бизнес. Може да получиш добро предложение, от което не трябва да се отказваш. Рискът тази седмица ще бъде оправдан. Ще бъдеш изпълнен с жизненост и енергия, с твоята инициативност и ентусиазъм ще можеш да обединиш около себе си и други хора. През тази седмица Амур ще ощастливи самотните Скорпиони. Това може да е нова любов или дългоочаквано помирение с бивша страст. Така или иначе очаква те период на възвишени чувства и романтични приключения. Важното е да се довериш на сърцето си.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Изключи гордостта в отношенията!


През този период хороскопът ти препоръчва да проявиш сдържаност в общуването си с близките хора и да "изключиш" гордостта в отношенията с втората половинка, ако имаш такава. В противен случай може всичко да загубиш. Ако сте във вражда, направи първата стъпка към това да я прекратиш. Разбира се, че любимият човек ще го оцени. Освен това трябва да бъдеш внимателен по отношение на парите на другите и да не участваш в съмнителни финансови проекти, дори ако те изглеждат печеливши.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Не се поддавай на низки импулси!


През тази седмица при Козирозите е възможен хормонален и емоционален дисбаланс. Няма да е лесно да държиш емоциите си под контрол, те могат буквално да те залеят, и да се излеят като страст и омраза. Ако се ръководиш от жизнения принцип "не вреди", се старай да стоиш настрана от хора, които омаловажават възгледите ти. Не се поддавай на низки импулси и лоши мисли, гледай на случващото се по-глобално, така ще можеш да се движиш в посока за подобряване на личния си живот.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Търпение и сдържаност!


За хората, родени под знака на Водолея, този период може да не бъде от най-лесните. Дори да си общителен и преди лесно да си намирал общ език с почти всички, сега може да се сблъскаш с някои трудности в общуването. Може би ще ти бъде трудно да предадеш на другите мислите си. Бъди особено внимателен към отправените бизнес предложения, тъй както най-атрактивните от тях може да се окажат насочени срещу теб и твоята дейност. Може да възникнат конфликти у дома и за да ги решиш ще ти е необходимо търпение и сдържаност. Трябва да се въздържаш от взимането на важни решения и извършването на сделки - съществува висок риск от грешки.

РИБИ 20.02 – 20.03

Романтика и релакс!


Този период е благоприятен за романтично пътуване. Ако отдавна не си си позволявал да се отпуснеш, потърси подкрепата на любимия човек. Със сигурност ще сподели желанието ти да смениш обстановката и да прекараш няколко дни далеч от дома. Тази седмица може да се довериш на някой друг да ръководи живота ти, докато ти разпускаш и отклоняваш вниманието си от работата.
 
Успешният дизайнер на едноименния луксозен бранд Стела Макартни, дъщеря на Пол и Линда Макартни, най-добра приятелка на Мадона, на Гуинет Полтроу, на Кейт Мос и на още знаменити жени, самата тя знаменитост, е родена на 13 септември, 1971 година в Англия. Първият й дизайн е на яке, когато е още на 13, а няколко години след това замества Карл Лагерфелд на шеф дизайнерското място в Chloe. 
 

More Astro