Следва

Кралска особа влиза във VIP Brother 2013

Обичта на известните – Мила Кунис и Аштън Къчър „подозрително” сгодени

По непотвърдена информация, източници, близки до двойката Аштън Къчър и Мила Кунис, твърдят, че... 

People of art преди 10 години

По непотвърдена информация, източници, близки до двойката  Аштън Къчър и Мила Кунис, твърдят, че двамата актьори са се сгодили, за което свидетелствал и пръстен на левия безименен пръст на ръката на Кунис.

Запознати по-подробно с любовния им живот медии разпространиха по-рано клюката, че Аштън планира да предложи брак на Мила в средата на август, което също навежда на мисълта за евентуален годеж, ако отговорът на актрисата е бил „Да”, а той без съмнение е такъв.

След брака и по време на шумния си развод с Деми Мур Къчър се впусна в приключение с колежката си Мила Кунис, превърнало се в сериозна връзка, в която и двамата изглежда се чувстват комфортно.

Дали наистина ще има сватба и кога, имало ли е - това не можем да знаем, но е факт, че холивудските партньори се обичат и скрепяването на отношенията им с брак няма да е изненада за никого.














 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра