Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 16 - 22 септември

Деми Мур с нов приятел - бащата на бившето й гадже е мъжът на сърцето й

Новият възлюбен на актрисата всъщност е баща на нейното бившо гадже, който на свой ред е запознал...

People of art преди 10 години

Около 50-годишната Деми Мур отдавна не се беше завъртала каквато и да е новина, касаеща любовния й живот. Но, ето че налице е не просто новина, а доста пикантна такава.

Красивата актриса има ново гадже, според очевидци много близко до сърцето й.

Новият възлюбен на актрисата всъщност е баща на нейното бившо гадже, който на свой ред е запознал приятелката си с татко си.

Новият спътник на звездата се нарича Питър Мортън и, някакси по подразбиране, е милиардер. Успешен ресторантьор (и един от основателите на Hard Rock Cafe), той е невероятно харизматичен според всички, които го познават, и вероятно това е, което преди всичко е привлякло Деми.

С 60-годишния предприемач, неотдавна разделил се с Линда Еванджелиста, Деми Мур се запознава в разгара на отношенията си с неговия 31-годишен син Хари. Казват, че двойката - новата, става въпрос - дотолкова се е сближила в последните дни, че Мур дори го е представила на семейството си.

Иначе, отстрани погледнато, при Деми и Питър има доста общо, освен сравнително близката възраст - и двамата са преминали през болезнен развод, и двамата възпитават по три деца.
 

Деми Мур


Хари Мортън


Линда Еванджелиста и Питър Мортън
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра