Следва

НАГРАДА #7: Кой спечели професионален мини уред за коса WAVER&CURLER от GLAMORISER

Roll it , fold it , store it ... или нашият нов и незаменим спътник

Ню Йорк… Париж… Лондон… Рио Де Жанейро… Бали…

All About Life преди 10 години

Ню Йорк… Париж… Лондон… Рио Де Жанейро… Бали… прекрасни дестинации, за които мечтае всеки един от нас. Уикенд в Банско или на къмпинг Градина също ни звучи доста примамливо. Но от какво се нуждаем, за да се насладим максимално на пътуването си и да не се лишаваме от нищо? Автомобил? Частен самолет? Или може би най-добре едно летящо килимче…

Истината е,че никой от нас не тръгва на път без най-необходимите си вещи, независимо дали става дума за малък лаптоп, интригуваща книга или I-pod, пълен с любимите песни. А кой се грижи за спокойствието и безопасността на всички тях? Кой, ако не лоялният куфар.

Неслучайно куфарът е като най-добрият ни приятел когато сме на път, но често след това се питаме къде и как да го приберем и съхраним. Samsonite Fold@way дава решение на тези въпроси с уникалната си възможност в няколко лесни и бързи стъпки, да се трансформира до малка, компактна и много красиво изглеждаща опаковка, която лесно може да поставим в шкафа без да заема твърде много място. Идеята въплатена в този модел на Samsonite е наистина практична и е провокирана от тенденцията на минимализъм в урбанистичната среда, както и от по-ефективното оползотворяване на пространството в средата, в която живеем.

Samsonite Fold@way
се предлага в България за сега в четири разновидности: куфар за ръчен багаж, куфар на две колела 67см, куфар на две колела 76см, както и сгъваем сак на колела.
Всички артикули, освен с практичната система, са придружени и от 5-годишна световна гаранция.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.