Следва

„В памет на Джузепе Верди“

От Париж с любов: Какво подариха дизайнерите на бебето Норд Уест по време на Седмиците на модата

Още преди малката Норд Уест да се появи на бял свят, бяхме убедени, че детето на Ким Кардашиян и Кание Уест ще бъде... 

People of art преди 10 години

Още преди малката Норд Уест да се появи на бял свят, бяхме убедени, че детето на Ким Кардашиян и Кание Уест ще бъде най-модното бебе на планетата.

Още с първите си публични изяви 4-месечната Норд засенчи всички други звездни малчугани, дефилирайки пред обществото с дрехи на най-популярните модни марки.

На Седмицата на модата в Париж Ким и Канйе бяха засечени да се разхождат, облечени от глава до пети в целия разкош на лейбъли като Givenchy или Balenciaga. Те не пропуснаха да обновят гардероба и на своята наследница, купувайки й най-новите акценти от колекциите на Lanvin, Givenchy, Alexander Wang и Celine.

Резултатът от парижкия моден щурм е много нови маркови бебешки дрешки за малката Норд Уест, част от които специално изработени от дизайнерите за невръстната госпожица кто подарък за появата й на бял свят. 

Сред тренди попаденията, на които Норд ще се радва през този сезон, са две разкошни рокли на Lanvin в актуалните тази есен нюанси на сивото и розовото, както и luksozen комплект от черна поличка и кремава тениска. Alexander Wang дари бебето с черна кожена рокличка, а Givenchy – с тениска с щампа на Бамби. Допълват ги пантофки на Celine - дело на дизайнерката Phoebe Philo.

Една от любимите марки на Канйе Maison Martin Margiela също дари Норд с бял топъл шлифер за предстоящите хладни дни.

С толкова богат гардероб и набор от дрехи, не се и съмняваме, че Норд Уест ще продължава да бъде най-популярното звездно бебе тази есен.

А ето и самите подаръци, които невръстната Норд получи в замяна на добрия си късмет, че се е родила в семейство Кардашян-Уест:


Бебешки ансамбъл и две рокли Lanvin от Албер Елбаз



Тениска Givenchy от Рикардо Тиши


Три пуловерче Celine и чифт змийски кецове от Фиби Фило


Кожена рокля от Алекзандър Уонг


Кимоно от Maison Martin Margiela








 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра