Следва

PFW: Дефилетата - Stella McCartney пролет - лято 2014

Trendy Girl

...от новите тренд симбиози лъха на съблазън, шармантност, усеща се дори и лек привкус на еротика...

All fashion преди 10 години

Краят на големия маратон модни седмици настъпи. А как не ни се искаше да свършва цялата тази прелест по подиума. Вече знаем какво ни очаква сезон Пролет-Лято 2014, но някак намръщеното време ни връща в реалността и в онези неустоими тенденции - в розово, нюд, бяло или цветна ярка кожа с косъм, например.
Ето и един чудесен начин да влезем в крак с новия есенно-зимен сезон, който в София се усеща все по-осезаемо.

Есен-зима 2013 е белязана от разкош и блясък и фаворизира женствените кройки и силуети. Бяло и екрю, гръндж и тартан, цветна кожа с косъм, латекс, ултрависоки чизми, обли рамене, туид-от новите тренд симбиози лъха на съблазън, шармантност, усеща се дори и лек привкус на еротика.

Абсолютният must за новия сезон: нямаме право да бъдем незабележими. Можем да си позволим леко да прекалим, но не и да сме част от сивата и скучна тълпа. Все пак, правилната посока е винаги да се насочваме към онова, което пасва на вкуса ни, и просто да го интегрираме към личния си стил. Полученият ефект от комбинацията наша класика плюс нов тренд обикновено е стилен, фешън и пасва като втора кожа.

Как го постигаме? Един поглед в рубриката Мода в сайта на viewsofia.com, където можете да получите вдъхновение и готови тренди комбинации ала есенен дух директно от модния експерт Fashion Days.

Именно те са ни подготвили продукти, които са перфектни за този сезон, съобразени с тенденциите в три примерни  визии: розова Лолита, снежна кралица в бяло и хмм, Кроела Девил, но в нова фешън и добронамерена светлина.

Как да бъдем позитивни и да виждаме света винаги през розови очила? Много просто, с визия в бонбонено розово! Палто до средата на крака в циклама, шлифер в нежен и блед нюанс, свежа малка чанта, както и кецове със закачлив цветен принт.

Чудесна за повече настроение и усмивки в студените и мрачни делници и уикенди.



Чанта Love Moschino 184. 90 BGN
Пaлто M by Maiocci 949. 90 BGN
Кецове Red Valentino 224. 90 BGN
Тренч Red Valentino 509. 90 BGN


Всички продукти са от fashiondays.bg
 

Снежно бялото е истински хит за есента и зимата на 2013, което никак не ни учудва - невинността и ефирността му подчертават ненатрапчиво женската красота, а и имат свойството да освежават всяка по-неутрална комбинация.

Fashion Days ни предлагат интересни решения като високи чизми с дебел ток, класически бял тишърт, елегантна чанта от кожа и любимият ни, дълъг блейзър, който е известен като същински моден хамелеон.



Чизми Casadei 1159. 90 BGN
Чанта Furla 209. 90 BGN
Блейзър Pierre Balmain 324. 90 BGN
Тишърт See by Chloe 84. 90 BGN

Всички продукти са от fashiondays.bg

Но ако сме решили да бъдем наистина на върха на модната кула, този сезон решението е в лицето или по-скоро в цветната кожа с косъм.


Обувки с ток CK 124. 90 BGN
Палто Custo Barcelona 350. 90 BGN
Пухенка 1 GIORGIO 1000, 90 BGN
Пухенка 2 GIORGIO 1459. 90 BGN


Всички продукти са от fashiondays.bg

Тази тенденция успешно удържа фронта на дефилетата, а и има не малко поддръжници у нас. Харесваме обувките на ток в зебров мотив, нестандартното японски тип палто с косъм в бордо, както и графитено сивата и пастелно бежова пухенка. Един фешън, но и топъл тренд, който прогнозираме, че няма намерение да отстъпва мястото си.

Съвсем в духа на Парижката модна седмица завършваме с една мисъл от великия френски моделиер, Yves Saint Laurent: „Модата е преходна, стилът е вечен”.

И все пак every day is a Fashion Day!
 

Виж още:

The fashion way at the festival day >>
 
Fashion кралицата на концерта >>


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.