Следва

Viasat Nature отива в градината на Чарлз Дарвин

Какво ново: Кара Делевин отново на екран, този път с Били Боб Торнтън

Кара Делeвин е просто в окото на бурята - в смисъл наляво, надясно, отпред и отзад, и наоколо, накъдето и да се... 

People of art преди 10 години

Кара Делeвин е просто в окото на бурята - в смисъл наляво, надясно, отпред и отзад, и наоколо, накъдето и да се обърнем.

Младата дама от Острова очевидно кипи от енергия и генерира нещо като перпетум-мобиле - колкото повече работи, толкова повече работа има, на колкото повече купони и партита я канят, на толкова повече ходи, за колкото ревюта има покани, на толкова, че и повече, намира сили да се яви.

Отделно от обичайните занимания на модела, Кара има силен интерес и към големия екран. Току що стана известно, че манекенката ще се снима във филма "Лондонските поля" (London Fields) - екранизация по едноименния детективски роман на английския писател Мартин Емис.

Филмът ще е дебют в голямото кино на режисьора Матю Калена, до този момент снимащ основно клипове и реклама. Във филма ще се снимат Амбър Хърд, Джим Стерджис и Били Боб Торнтън.

Освен всичко казано за проекта дотук, известно е още, че снимките са започнали преди две седмици. Не е известно обаче каква ще е ролята на Делевин. Новината за участието й в снимките бе споделена първо от гримьорът на филма Шан Ричардс, която публикува в своя туитър фотография с Кара.

Делевин вече има снимки за киното, трябва да припомним: миналата година тя се появи на екран в една от сцените на холивудската екранизация на "Анна Каренина", а в момента се снима във филма Kids in Love, датата на премиерата на който наближава, но все още не се знае със сигурност.

Съвсем скоро, междувпрочем, имахме добрия шанс да оценим актьорския талант на Кара - припомнете си "страшното" видео на Fendi и ще установите, че талантът на британския модел е налице.


Кара Делевин и гримьорът на филма Шан Ричардс на снимачната площадка на филма "Лондон Сфера"


Кара Делевин във филма "Анна Каренина"




Амбър Хърд


Джим Стърджис


Били Боб Торнтън

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра