Следва

Sofia Dance Week 2013 започна - какво основно ни чака!

Мадона реши да приеме исляма?

Мадона e израснала в католическо семейство, въпреки че последните 17 години 55-годишната звезда... 

People of art преди 10 години

Мадона e израснала в католическо семейство, въпреки че последните 17 години 55-годишната звезда изповядва кабала - езотерично направление в юдаизма. Но, може в един миг да се окаже, че на певицата й трудно да определи онази религия, която й е най-близка. Сега, например, Мадона признава, че е силно заинтригувана от исляма и чете Корана. Увлечението си певицата обяснява така:

Строя училища за момичета в мюсюлманските страни, изучавам Корана. Мисля, че е важно да се прочетат всички свещени книги.

Журналисти вече заподозрях, че Мадона е решена да приеме исляма, защото точно тази религия изповядва сегашният й възлюбен, 25-годишният Брахим Зайбат. Още повече, че по последни слухове, певицата е решена да се омъжи за него.

И все пак, в момента Мадона се счита за най-яростната поддръжница на кабала сред звездите. Говори се, че певицата дава на децата си сок, в който е прибавена магическа вода, осветена по традициите на кабала, носи дрехи, които по личното й твърдение, й носят "позитивна енергия" от гледна точка на религията. Мадона опитва да привлече и бившия си мъж Гай Ричи към това религиозно течение.

Междувременно певицата спомена наскоро в интервю за Harper's Bazaar, че не е " привърженичка на каквито и да е правила", затова вярата не й пречи нито да носи католически кръст, нито да се интересува от Корана.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра