Следва

Блейк Лайвли не знае, че през есента се показват пролетните модни колекции

С Адел се спи най-добре

С Адел се спи най-добре...

People of art преди 10 години

По време на бременността и след като роди, творчеството на поп звездата Адел очаквано понамаля. Това обаче не попречи на певицата за втора поредна година да оглави класацията за песни, които са най-предпочитани преди сън, пише БТА.

Последният й голям хит към филма за Джеймс Бонд - "Skyfall", който бе отличен с "Оскар" и "Златен глобус", е на първо място за хората, които са решили да положат глава върху възглавницата. Нищо чудно тя да влезе в антикласацията на мениджърите и да бъде забранена на работното място, за да не се намалява производителността на труда.

На второ място отново е парче на Адел - "Someone Like You", а третата позиция в релаксиращата класация е за Емели Сандей с "Beneath You Beautiful". Отпускащо въздействат също Моцарт и Оли Мърс.

В проучването са участвали над 2500 души, от които три четвърти са казали, че обичат да слушат музика преди сън.

"Резултатите от различни изследвания на съня, осъществени сред различни мъжки и женски групи, показаха, че слушането на нежна, релаксираща музика преди заспиване се отразява много благоприятно на нощния сън", заяви експертът по съня Стиви Уилямс.

"След дълъг, стресов ден е много важно да освободите напрежението, за да можете да заспите, а слушането на музика помага да съсредоточите вниманието си и дава възможност на тялото и на ума ви да си почиват", отбеляза говорителката на Травелодж Шакила Ахмед. 


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра